Dongelverbruik klopt niet

  • 7 april 2014
  • 4 reacties
  • 1614 keer bekeken

Hallo,

De dongel gaf op donderdagmiddag 4 april om 15.00 aan dat de data voor 80% verbruikt waren, hierna is de computer en d edongel afgesloten. Bij controle vandaag staat er in de historie van het verbruik dat er op 3 april 4GB (max data is 200 mb) verbruikt is.

Dit klopt van geen kant dus.

Iemand een verklaring hiervoor?


4 reacties

Reputatie 3
Badge +1
Beste ically,

In de weergave van de dataverbruiksgegevens zit een vertraging. Dit zou het verschil tussen de verbruiksgegevens op de verschillende tijdstippen kunnen verklaren. 

Met vriendelijke groet, 

Heine

Dag Heine,

Helaas is dit niet het geval. Het is inmiddels meer dan een week geleden en er staat nog steeds 4GB verbruik op 3 april.

Het klopt dus zowel niet qua dataverbruik als qua dagen waarop er datagebruik heeft plaatsgevonden. De dongel dient deze maand nog gebruikt te worden, dit maakt het erg onduidelijk of er nog gebruik van gemaakt kan worden.

Wat is hierin jullie oplossing?

Groet,

Reputatie 7
Badge +12
Als het goed is kan deze meter gereset worden in de software zelf. Ik weet zo niet wat de oorzaak hier precies van is, maar om 1 of andere reden kan het zijn dat de software 4GB up en download als verbruikt aangeeft. Echter is dit niet verbruikt en zal dit ook niet registreerd zijn op het netwerk.

En hoe zou ik die software kunnen resetten?

Reageer