Beantwoord

Ik kan niet sms’en naar 6688

  • 10 augustus 2019
  • 3 reacties
  • 101 keer bekeken

https://
icon

Beste antwoord door Susan_ 11 augustus 2019, 13:45

Goedemiddag @LWBon, welkom op het Forum en bedankt voor jouw bericht!Wat lastig dat het niet lukt om te reageren op de vraag van nummerbehoud. Dit kan meerdere oorzaken hebben, dus laten we uitzoeken wat het bij jou tegenhoudt!Allereerst dienen we te kijken naar de optie betaalde sms diensten. Heb je hier, bij je huidige provider, een blokkade op? Of heb je in je toestel ingesteld staan dat dit geblokkeerd is (via instellingen > apps > menu (3 puntjes) > speciale toegang > premium sms services toestaan.Verder kan het zijn, bij prepaid, dat je niet voldoende beltegoed hebt. Je dient dan eerst op te waarderen.Mocht het niet lukken, kunnen we ook aan de hand van je klantnummer (huidige provider) de aanvraag doorzetten. Bel dan even met 0800-0402 om het in orde te maken alsnog 😉
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Goedemiddag @LWBon, welkom op het Forum en bedankt voor jouw bericht!

Wat lastig dat het niet lukt om te reageren op de vraag van nummerbehoud. Dit kan meerdere oorzaken hebben, dus laten we uitzoeken wat het bij jou tegenhoudt!

Allereerst dienen we te kijken naar de optie betaalde sms diensten. Heb je hier, bij je huidige provider, een blokkade op? Of heb je in je toestel ingesteld staan dat dit geblokkeerd is (via instellingen > apps > menu (3 puntjes) > speciale toegang > premium sms services toestaan.

Verder kan het zijn, bij prepaid, dat je niet voldoende beltegoed hebt. Je dient dan eerst op te waarderen.

Mocht het niet lukken, kunnen we ook aan de hand van je klantnummer (huidige provider) de aanvraag doorzetten. Bel dan even met 0800-0402 om het in orde te maken alsnog 😉
Het klopt, ik had inderdaad een blokkade bij mijn huidige provider. Ik heb inmiddels contact met hen opgenomen en de blokkade op laten heffen. Nu is het wel gelukt.
Reputatie 7
Badge +21
@LWBon, super! Fijn dat het zo snel geregeld is 😉

Reageer