Internetbundel New York

  • 1 augustus 2015
  • 5 reacties
  • 1175 keer bekeken

Morgen vlieg ik voor een paar dagen naar New York. Ik heb gekeken hoe ik dan een internetwereld bundel kan aanvragen. Maar wat als ik geen bereik heb? ik neem aan dat de sms dienst dan niet werkt... En hoe zit het in het algemeen met bereikbaarheid in New York?

Admin: onderwerp aangepast i.v.m. betere vindbaarheid


5 reacties

bijna overal direct antwoord maar hiervoor niet...
Reputatie 7
Badge +30
Hallo,

Ik (en andere forum gebruikers) kunnen inderdaad antwoord geven. Helaas weet ik hierop het antwoord niet, en zal je dus even moeten wachten tot iemand het antwoord wel weet, of je topic aan de beurt is voor WebCare (oud naar nieuw).

KPN Medewerkers (waaronder WebCare) hebben een KPN logo bij hun naam.

Ik weet niet hoe de bereikbaarheid werkt, aangezien ze in de VS veel CMDA netwerken gebruiken en wij GSM. Volgensmij zou internet gewoon werken afhankelijk van het netwerk die je telefoon kiest en welke frequentie je telefoon aan kan. Als er een provider is die een gelijke frequentie gebruikt kan je gebruikmaken van 4G.

Welke telefoon heb je?

Je zou eventueel in Nederland je bundel al aan kunnen zetten. Of in de VS juist, want als er toch geen bereik/internet is heeft het geen nut om de bundel te activeren.

Je kan er ook naar kijken om een kort abonnement of een prepaid kaartje te kopen in de VS.

Robin

Hallo Robin,
Bedankt voor je reactie. Ik was in de veronderstelling dat iemand van KPN hier ook antwoord op zou geven. Ik hoop dat ik in het hotel iig gebruik kan maken van het gratis wifi.
Reputatie 7
Badge +30
Hallo,

Een KPN WebCare Specialist kan je zeker helpen! Helaas is het op dit moment weekend en zal het dus eventjes duren.

Robin
Reputatie 7
Badge +29
Hallo Hi_NY,

Welkom op het forum. Ontzettend leuk dat je in New York bent inmiddels! Hopelijk komt dit nu niet te laat, maar het is helaas drukker dan je normaliter verwacht op het forum. Ik zie dat je vraag al heeft beantwoord. Heb je verder nog andere vragen? Als ik nog iets voor je kan doen of als er iets niet duidelijk is, laat het me gerust weten. 

Reageer