Beantwoord

Razendsnel bellen via 4G (VoLTE)Toon eerste bericht

154 reacties

Reputatie 1
Is een een recente lijst met mob.toestellen die te gebruiken zijn voor het bellen via Wifi van KPN? (Ik heb een Huawei P8 lite)


*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic
Reputatie 7
Badge +27
Hoi Hmeijer, we hebben je bericht samengevoegd met dit topic. Bovenaan in het startbericht vind je een lijst. De P8 Lite zit er op het moment alleen nog niet bij.
Na vanmorgen contact te hebben gezocht met KPN over de geschikte VoLTE toestellen, hebben we vanmorgen een Samsung A40 aangeschaft (voor test doeleinden), omdat deze VoLTE geschikt zou zijn via het KPN Netwerk.

We hebben het nu een aantal keren geprobeerd, maar het toestel blijft maar terugschakelen naar 3G bij gesprekken. De betreffende KPN medewerker wist ons te verzekeren, dat alle toestellen welke in de shop te vinden waren van KPN, geschikt zijn voor VoLTE via het KPN netwerk. Is deze informatie niet correct geweest? Het toestel staat nl nog niet in de lijst, maar kan me ook voorstellen dat deze lijst wellicht niet helemaal up-to-date is.

De instellingen zijn gecontroleerd en gesprekken over 4G is ingeschakeld voor de simkaart.
Reputatie 7
Badge +27
Ha @Maikel Schaap, welkom! Ik zoek het graag voor je uit. Wil je je forumprofiel aanvullen met je postcode + huisnummer en evt. klantnummer(s)? Ook graag het betreffende 06-nummer. Laat het hier even weten wanneer je dat gedaan hebt en we helpen je verder.

Reageer