Beantwoord

Slecht bereik gsm postcode 5872

  • 23 mei 2018
  • 30 reacties
  • 445 keer bekeken


Toon eerste bericht

30 reacties

Ik laat dit jullie uiteraard via dit forum weten. Misschien zijn buiten Vikash, Bart en ik nog meer mensen heel nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde van de wifi-versterker.
Reputatie 7
Badge +16
Goedemorgen @Wim1957. Heb je de Experia Wifi inmiddels al aangesloten? Ik ben erg benieuwd of het wifi probleem hiermee verholpen is 😉
Reputatie 7
Badge +16
We hebben helaas niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!
Hallo Bart en Vikash,
Ik heb de wifi versterker geïnstalleerd en ik ben zeer tevreden. Volle bak wifi op de zwakste plaatsen in het huis. Bedankt.
Voor wat beteft het mobiele probleem: ik stap per 1-10 over naar BEN. Daar was ik al jarenlang een zeer tevreden klant maar ik koos voor de voordeeltjes van KPN compleet. Die ben ik straks weer kwijt maar ja..tis niet anders. Groet. Wim
Reputatie 7
Badge +16
Wat goed om te lezen dat het probleem inmiddels is verholpen met de Wi-Fi versterkers. Jammer dat je bent overgestapt naar BEN maar ik begrijp de keuze. Mocht je in de toekomst onze hulp nog nodig hebben dan horen we dat graag van je!

Reageer