SMS SE>NL goedkoper dan NL>NL?

  • 26 juli 2014
  • 2 reacties
  • 1122 keer bekeken

Beste KPNners,

Ik kom net van een RaboMobiel PrePaid en ben dus naar jullie overgeschakeld. Nu is het mij opgevallen dat een SMS Naar Nederland en binnen Zweden €0,08 kost en een SMS binnen Nederland €0,10 kost in de voordeelbundel. Klopt dat wel?

Hierbij de schreenshot van vandaag: http://i.imgur.com/yHJEWH8.png

En dan nog een paar dingen, als ik toch bezig ben (sorry...):

1. De MijnKPN app laat mij NIET inloggen, terwijl ik toch echt een MijnKPN account heb gemaakt. Noot dat ik op dit moment ook niet op de site kan inloggen, ik krijg een prachtig mooie 404 - database error? (Telefoon: Samsung Galaxy S4 op Android 4.4.4 met de custom ROM van Danvdh (Google Play Edition met zijn edits).

2. *107# vertelt mij doodleuk dat er niets bijgeschreven is, terwijl dat wel zo zou moeten zijn geweest, ook daar klopt iets niet dus. Wat kan daar mis gegaan zijn?

Ik zie jullie opmerkingen tegemoet!


2 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Voor prepaid heeft KPN een aparte App.

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.widgets.kpnprepaid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5sLndpZGdldHMua3BucHJlcGFpZCJd

Ik denk dat van Zweden naar NL inderdaad goedkoper is! Gek is dat.

Reputatie 5
Badge +6
Op de meeste vragen die had heeft jeroen470 inmiddels een antwoord gegeven maar ik zie dat je vraag met betrekking tot het extra tegoed nog niet is beantwoord. Is het tegoed inmiddels bijgeschreven? Mocht dit nog niet het geval zijn, dan kijk ik dat graag verder voor je na. Je kunt mij een privébericht sturen met je mobiele nummer en simkaartnummer. 

Reageer