Te lang gewacht met opwaarderen?

  • 3 juli 2014
  • 6 reacties
  • 972 keer bekeken

Ik heb al jaren een prepaid nummer, maar deze lijkt nu buiten gebruik te zijn. Ik vermoed dat ik te lang heb gewacht met opwaarderen, in ieder geval al lang geleden voor het laatst gedaan. Ben ik nu mijn nummer kwijt, of valt er nog wat te redden?


6 reacties

Reputatie 7
Badge +12
Als een kpn prepaid binnen een termijn van 6 maanden niet opgewaardeerd is of als er geen betaald gebruik van is gemaakt, dan zal deze op inactief komen en ook komen te vervallen. Wanneer het is vervallen dan is dit niet ongedaan te maken.Misschien dat 1 van de specialisten hier nog kan verifieren of dit daadwerkelijk ook zo is, anders zouden ook de mensen van de helpdesk het moeten kunnen inzien voor u. Die zijn te bereiken op 0800-0105.

dank

Reputatie 7
Badge +24
Beste JanwoutervanMossel, 

Wat Shugosha zegt klopt inderdaad. Wanneer je te lang wacht met opwaarden van je prepaid tegoed of het gebruik van het 06-nummer, komt deze te vervallen. Helaas is dit niet ongedaan te maken. Wanneer je wilt kan ik voor je nakijken of jouw nummer inderdaad is komen te vervallen. Hiervoor ontvang ik dan graag jouw 06-nummer in een privébericht.

Met vriendelijke groet, 

Cindy 

Reputatie 2
Badge
Janwouter,

Je kunt ook via http://www.kpn.com/prive/mobiel/prepaid/opwaarderen/online-opwaarderen.htm controleren of een nummer nog in bezit (actief/inactief) is van KPN door het gehele formulier in te vullen en te klikken op verstuur, krijg je de website van de betaaloptie die jij koos dan de opwaardering niet voltooien máár via de klantenservice zoals Shughosa al aangaf een nieuwe simkaart aanvragen zodat het nummer eventueel weer actief wordt door de koppeling aan het nieuwe simkaartnummer.

Als er via de bovenstaande link wordt aangegeven dat het nummer géén prepaid nummer is van KPN, is het niet meer te redden.

Bedankt voor je reactie; blijkt inderdaad niet meer te redden. Dan maar een nieuw nummer; gelukkig bel ik bijna nooit, hoef ik ook niet veel contacten m'n nieuwe nummer te geven 🙂 Volgende keer alleen wel iets sneller opwaarderen...

Reputatie 2
Badge
Automatisch opwaarderen is al beschikbaar vanaf 5 euro, KPN doet 't gewoon :)

Maar fijn dat je duidelijkheid hebt, dan mag je op opgelost klikken..

Reageer