Welkomstboodschap voicemail beheren

  • 11 maart 2014
  • 2 reacties
  • 3419 keer bekeken

Volgens de informatie op de onderstaande link kun je de welkomstboodschappen eenvoudig beheren via mijnkpn. Het zou helemaal mooi zijn als ik daar een audiobestand kan uploaden, zodat de kwaliteit van de ingesproken tekst goed is. Zeker als je gebruik maakt van een professioneel ingesproken boodschap.

http://www.kpn.com/prive/mobiel/prepaid/service/hulp-bij-gebruik-toestel/voicemail.htm

Kan iemand uitleggen hoe dit in zijn werk gaat? Moet ik daarvoor VoiceMail Online gebruiken? Helaas kan ik dit niet proberen, want zowel in Internet Explorer als Opera werkt de link naar VoiceMail Online niet (pagina kan niet worden weergegeven).


2 reacties

Inmiddels werkt de link voor VoiceMail Online wel (FireFox geinstalleerd), maar helaas kan ik alsnog niet in deze omgeving komen.

Er moet een mobiel nummer worden ingevoerd voordat er kan worden doorgegaan, maar ik krijg de volgende melding:

'Dit nummer is niet geschikt voor de Voicemail Diensten'

Hoe kan ik dit verhelpen? Volgens de website van KPN zou ik ook als prepaid gebruiker van deze diensten gebruik moeten kunnen maken;

http://www.kpn.com/prive/mobiel/prepaid/service/hulp-bij-gebruik-toestel/voicemail.htm

Reputatie 7
Badge +27
Hallo Tommythecat,

Het probleem is mij inmiddels volledig duidelijk. Als je op onze website via 'prepaid' naar 'service' gaat, kom je inderdaad terecht bij de servicepagina van prepaid. Als je echter op 'Alles over Voicemail' klikt, word je gelinkt naar de servicepagina van 'abonnementen'. Dit betekent dus helaas dat je met je prepaid aansluiting de welkomstboodschappen niet kunt beheren via mijnKPN.

Ik ga dit signaal in ieder geval intern uitzetten, zodat dit op de website wordt gewijzigd. Dit lost jou probleem natuurlijk niet op, maar zorgt er wel voor dat dit duidelijker op de website komt te staan. Mijn excuses voor de verwarring.

Reageer