Beantwoord

2.4Ghz instellen op de Experiabox lukt niet

  • 22 March 2022
  • 10 reacties
  • 315 keer bekeken

Ik probeer mijn router in te stellen op 2.4 GHz. Ik ben ingelogd als Admin. Maar kan de genoemde wifi knop in de adres balk niet drukken. Daar houd het bij mij op. Wat moet ik doen?

Maria Benning

*Admin: afgesplitst van originele topic

 

icon

Beste antwoord door Jeroen van KPN 25 March 2022, 10:17

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

10 reacties

Hallo @Maria Benning , welk merk en type modem heb je?

Ik heb en KPN Box 12..

 

Merk is Sagemcom

 

Hallo @Maria B. en/of @Maria Benning ,

Als je de laatste software op de Box12 hebt kun je de zogenaamde ‘extra wifi’ inschakelen, met die extra wifi kun je gescheiden banden 2.4 en 5.0 instellen.

 

Ik heb deze box sinds en maand of zo. Daar zou dus de laatste software op moeten zitten. Of leveren ze ook toestellen met oude software?

moet ik de zogenaamde ‘extra Wifi’ an de box of op de site inschakelen ? Op de site zal het niet lukken, want ik kan op geen enkel icon daar drukken. 

Hallo @Maria B. En @Maria Benning , je moet inloggen in het modem om de extra wifi aan te zetten. De laatste softwareversie is ....516, ook terug te zien in het modem.

 

https://linksharing.samsungcloud.com/n6wiiZiN42qp

Ik ben ingelogd in het modem. 

Ligt het nieuws zien eraan dat ik het password dat achter op de router staat niet verandert heb? Moet dat verandert worden? 

Kun je via die Link mijn screenshot zien?

Hallo @Maria B. , het is verstandig het modem wachtwoord te veranderen.

 

Reputatie 7
Badge +19

Hallo @Maria B. uitleg over de Extra wifi vind je in het openingsbericht van het Box 12 topic:

 

 

Hoi, ik heb het volgens mij nu gered, om de router op 2,4 Ghz zu zetten. Heb een extra Wifi ingericht. Maar ik kan nog steeds de speaker niet aanmelden. 

zeer teleurgesteld………..