Beantwoord

Box 12 admin wachtwoord werkt niet

  • 26 November 2023
  • 5 reacties
  • 261 keer bekeken

Admin wachtwoord wordt niet meer herkend, ook niet na reset naar het standaard admin wachtwoord op de achterzijde van de Box 12.  We hebben als browsers Chrome, EDGE EN safari geprobeerd, met https en zonder, met IP-nr en via mijn KPN, geen van de eerder genoemde oplossingen helpt. Alleen nog geen Firefox.  We hebben geen wifi versterkers.  Wat te doen?

icon

Beste antwoord door DennisA78 26 November 2023, 13:57

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +10

http://mijnmodem.kpn/2.0/gui/#/login/

 

 

  • Is de Box12 goed gereset? Dus echt met pinnetje achterop ingedrukt houden tot lampjes uitgaan?
  • Geen typefouten gemaakt? Evt QR code scannen en dan kopiëren/plakken. 
  • Heb je een beheerderswachtwoord aangemaakt in de thuisapp? Dan is dat ook je admin password geworden.

Misschien is die laatste ook een oplossing als niks lukt. Scan via de thuisapp met een mobiel die met wifi verbonden is de QR achterop, en maak een beheerderswachtwoord aan. Daarmee kom je dan ook je modem in.

Dank voor het snelle antwoord.  Het is met deze tips nog niet gelukt. Vooral de laatste was een nieuwe oplossing. Dat laatste punt zijn we nog aan het proberen. Lastig te kraken probleem. Wat als het echt niet lukt?  

Reputatie 7
Badge +20

Heb je meerdere browsers geprobeerd? Hoor vaak dat het via Firefox het beste werkt. 

Of is het toch gelukt met de laatste suggestie. 

Een van de medewerkers van kpn deelde een link in de forums naar de admin login voor de modem. Deze website was niet beveiligd maar wel save tho om te gebruiken. Dit was de enige manier dat ik eindelijk kon inloggen op de modem. 

Bij hetzelfde probleem zoek op het forum naar admin wachtwoord problemen en gebruik de link voor de site die onbeveiligd is.

Dat ‘onbeveiligd’ moet je in perspectief zien @Admin error . Het gaat immers om een interne toegang binnen je eigen netwerk naar de modem toe. Heeft dus niets met het openbare internet buiten de deur te maken en is dus per definitie veilig.

 

Reageer