Vraag

IP adres KPN verwijst naar Belgie (Base), streaming diensten werken daardoor niet met Box 12

  • 17 May 2022
  • 3 reacties
  • 119 keer bekeken

Opeens kunnen we geen NPS programma’s meer kijken omdat we buiten het geografische gebied zouden zitten. Bij een speedtest komt er een provider uit Belgie die blijkbaar verbonden is met een kpn server in Eindhoven. KPN zegt dat ze er niets aan kunnen doen, maar blijkbaar is het IP adres niet goed gekoppeld, als je het opzoekt komt er inderdaad KPN Leeuwarden uit, maar de apps en speedtest zeggen van niet.

 

Wat nu?

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Gebruikt u misschien een VPN-verbinding? Welke router gebruikt u? Hoe kijkt u naar die "NPS programma's"? Met wat voor apparaat? Pc? Smartfoon? Of de tv ontvanger? 

Hallo, bedankt v oor de reactie. Neen geen VPN, we kijken via een AppleTV, Andoid TV en laptops, allemaal achter dezelfde experia box. Wanneer het netwerk gevoed is via 4G loopt alles normaal. Bij een test van het IPadres zie je dat er via Base Belgie naar een server in Eindhoven is geschakeld waardoor de geografische lokatie van dat IP adres in Vilvoorde zit.

 

Reputatie 3
Badge

IPv6 gebruiken?