Beantwoord

Nieuwe Box12 maakt gebruik van de oude gegevens eerdere Box12

  • 25 July 2022
  • 2 reacties
  • 50 keer bekeken

Oude Box 12 moeten inwisselen voor nieuwe Box 12 beter geschikt voor Glas fiber 1GBt.

Echter de nieuwe Box 12 ging gelijk aan de slag, dat betekent, dat niet gevraagd werd  WiFi name en Wi-Fi password. de nieuwe Box 12 accepteerde de oude inloggegevens van de oude box.

De oude box 12 heb ik teruggestuurd met Indien de nieuwe klant deze box krijgt toegestuurd en in gebruik wil nemen, zegt zijn PC, Daar bestaat al een Box 12  Hij kan eventueel het nummer gebruiken van mijn Nieuwe Box 12 . Van beide box 12 heb ik de foto’s genomen van de kenplaat (achterkant). Gaarne wilde ik deze naar u toesturen per e-mail.

m.v.g. Wietse Oosterbaan.


*Admin: klantgegevens uit openbare post verwijderd

icon

Beste antwoord door Marcia van KPN 28 July 2022, 14:07

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

@wietsoos 

Begrijpelijk dat u zich daar zorgen over maakt.

Dat maakt niet uit. Bereik WiFi is hooguit 15 meter.

Dus als iemand anders gelijke gegevens heeft zal ie nog niet van uw internet/WiFi gebruik maken. Of het moet toevallig de buurman zijn….

Reputatie 7
Badge +30

Beste @wietsoos, welkom! Het klopt inderdaad dat dat automatisch overgenomen wordt. Zo kan je snel weer aan de slag! Mocht je het niet vertrouwen, kan je via de webinterface van de Box 12 in te loggen en daar het wifi wachtwoord veranderen.