Beantwoord

Onze websites worden geblokkeerd door KPN veilig

  • 10 January 2022
  • 2 reacties
  • 419 keer bekeken

Beste KPN Support,

Wij krijgen bij ons bedrijf steeds vaker de melding dat onze partners (die gebruik maken van KPN Veilig) geen toegang meer hebben tot onze website/portal. Onze partners hebben onze portal nodig om gebruik te maken van onze dienst. Doordat steeds vaker onze portal/website geblokkeerd wordt lopen wij omzet/klanten mis.

 

 

Ik heb al contact opgenomen met KPN. Zij verwezen mij door naar F-Secure. Hier heb ik meerdere malen contact mee gehad en zij verzekerde mij dat vanaf hun kant alle blokkades eraf zijn gehaald omdat de website gewoon veilig is. Vervolgens werd ik weer terug naar KPN gestuurd maar daar kunnen ze mij niet helpen. Vandaar dat ik het nogmaals via deze weg probeer.

 

 

 

Zouden jullie a.u.b. een oplossing hiervoor kunnen geven. Wij zouden graag de blokkade van onze websites af willen hebben:

https://www.offertevergelijker.nl/
https://portal.offertevergelijker.nl/
https://affiliate.offertevergelijker.nl/


Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,
Robbin de Kruijf​​​​​​​

icon

Beste antwoord door Denise van KPN 12 January 2022, 14:19

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hallo @R de Kruijf, goed dat je dit bij ons aankaart! Logisch dat je deze blokkade er graag vanaf wilt hebben, als het gaat om een portal voor partners. Ik begrijp dat je ook al contact met F-Secure hebt gehad en dat die weer terugwijst naar KPN. Uit de screenshot maak ik op dat het niet om KPN Veilig maar om Extra Veilig Internet gaat. Dit laatste is een zakelijk KPN EEN MKB product. Je hebt momenteel contact opgenomen via het KPN Forum voor consumenten. We hebben ook een KPN Forum voor zakelijke klanten. Ik zou willen voorstellen om jouw vraag daar te stellen. Mijn collega's daar kunnen dit dan weer doorzetten naar de juiste persoon.

In de tussentijd kan je jouw partners meegeven dat het mogelijk is om Extra Veilig Internet tijdelijk uit te schakelen als ze jouw website bezoeken. Het is dan wel belangrijk om niet te vergeten achteraf de dienst weer actief te zetten, zodat jouw partners weer beschermd zijn tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites.

Bedankt voor je reactie @Denise_ ! De gebruikers die onze portal gebruiken zijn allemaal zakelijke gebruikers. Dus wat jij zegt kan goed kloppen dat het om een KPN MKB product gaat. Ik zal het probleem dan ook bij hun op het forum zetten, bedankt voor de doorverwijzing.

Â