Vraag

Opwaarderen SMS 1299

  • 30 July 2020
  • 7 reacties
  • 157 keer bekeken

Badge

Sinds december lukt het mij niet meer om op te waarderen met SMS 1299. 5 keren geprobeerd de afgelopen maanden. Ik lees op dit forum dat meer mensen hier problemen mee hebben. Blijkbaar heeft het geen prioriteit bij KPN om dit op te lossen.  Gaarne dit eens oplossen. MvG Ekorre.


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Ekorre, door drukte zijn we later bij jouw topic dan gewoonlijk onze bedoeling is, sorry daarvoor. 

Ik begrijp dat je al een hele tijd problemen hebt met opwaarderen via SMS, dat is niet fijn. Kan je me vertellen wat er precies gebeurt als je dit probeert te doen? En lukt het wel om bijvoorbeeld online op te waarderen?

Badge

Hallo Alexa,

7 jaar wonen wij in Zweden en ongeveer 6,5 jaar opwaardeerden wij via sms 1299. Sinds oktober vorig jaar lukt dit dus niet meer. Online via Ideal gaat het wel goed. Maar het is veel handiger als je in de natuur bent, zoals wij, dat je overal kunt opwaarderen en je niet altijd een inlogapparaatje van de bank bij je hebt. We hebben bewust geen smartphone, maar nog steeds een GSM toestel.

MvG Ekorre

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Ekorre, ik kan me zeker buiten en onderweg voorstellen dat je liever via sms wilt kunnen opwaarderen. Kan je me vertellen wat er gebeurt of waar je precies op vast loopt, als je via sms probeert op te waarderen? En kan je voor mij ook het mobiele nummer toevoegen aan je forumprofiel? Dan kan ik je gegevens erbij pakken.

Badge

Hej Alexa, Profiel aangepast. Nadat ik de SMS verstuurd heb, gebeurt er helemaal niets, bericht is terug te vinden in verzonden. Voorheen kreeg ik na ca. 2 minuten een bericht terug met opgewaardeerd saldo. 

Mvg Ekorre

 

 

Reputatie 7
Badge +19

@Ekorre Ik ben wat later dan mijn bedoeling was, excuus! Je krijgt dus niks terug als je de sms verstuurd hebt. 

Ik ben alleen nog benieuwd naar wat er gebeurt als je het opwaarderen via SMS (opnieuw) zou proberen te activeren. Kan je voor me uitproberen of dit lukt? Zo niet, dan maak ik een melding aan voor de specialisten om het na te laten kijken. Laat je het me weten?

Badge

Hoi Alexa, SMS opwaarderen opnieuw geactiveerd. Bankafschrift geregistreerd -0,01. Daarna opwaarderen PLUS 10 xxxx geprobeerd maar wederom gebeurt er helemaal niets. SMS verzonden 22aug2020 15:57:41. Mocht er toch nog een reactie komen na deze 20 minuten, dan bericht ik je. Mvg Ekorre.

 

Reputatie 7
Badge +19

@Ekorre Fijn dat je 't hebt geprobeerd, maar het maakt geen verschil begrijp ik. Ik heb een melding aangemaakt en doorgezet naar de specialisten, met het verzoek om dit na te kijken. Hoe lang het duurt durf ik niet precies te zeggen, het kan 5 tot 10 werkdagen duren. Laat je het me weten als je iets hoort hierover? Ik hou het ook voor je in de gaten.