Beantwoord

prepaid beheren via mijn kpn

  • 23 mei 2018
  • 28 reacties
  • 1054 keer bekeken


Toon eerste bericht

28 reacties

Reputatie 7
Badge +28
Ik heb terugkoppeling maar niet waar we op hadden gehoopt. De MijnKPN omgeving is hier inderdaad niet op berekend. Er is nu een 'zachte' limiet van 5 gekoppelde producten. Dat betekent dat je nu alleen een popup krijgt met een waarschuwing als je meer dan 5 registreert, maar het kan wel. De collega's van MijnKPN kunnen dit niet oplossen en gaan de limiet strenger maken om dit soort problemen te voorkomen. In de toekomst wordt het onmogelijk gemaakt meer dan 5 accounts te koppelen aan een KPN ID. Dat betekent ook dat er 42 gekoppelde accounts gaan verdwijnen in dit account. Ik wacht nog op terugkoppeling wanneer dit gebeurt. Je kunt wel vast nieuwe KPN ID's aanmaken en nummers daaronder zetten.

Al met al is dit onhandig voor jou, er zijn dus 10 KPN ID accounts nodig om dit te bewerkstelligen. En ook 10 unieke e-mailadressen om het KPN ID account aan te maken. Enige positieve is dat je dan wel weer werkende accounts hebt.

Het lijkt me nog wel handig even contact op te nemen met mijn collega's van de Internet of Things (IoT). Zij kunnen geheel vrijblijvend met jou nadenken over een goede oplossing voor jouw situatie. Als je de huidige situatie wil behouden kan dat ook, maar dan zijn er wel meerdere KPN ID accounts nodig.
Reputatie 7
Internet of things is júist bedoeld voor in de topic genoemde toepassing. Handiger, en mss wel goedkoper, dan 150 (!) prepaidkaartjes.
ok ik heb inderdaad contact gehad met ioT en zij hebben nu een offerte aan ons doen toekomen.
ik moet de kosten nog even goed op een rijtje zetten hiervoor.
maar heb er vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Bedankt allen voor het meedenken.
groet van Terschelling Jan de Beer

Reageer