Beantwoord

Prepaid nummer afgesloten?

  • 30 September 2019
  • 13 reacties
  • 435 keer bekeken

Ook mijn nummer is zonder waarschuwing geblokkeerd. Kan het weer worden geactiveerd ?
Bellen en gebeld worden lukt niet meer om "administratieve redenen" Ben om 18 juni jl. nog per sms
welkom geheten door KPN. Ja wellicht een half jaar niet meer gebeld maar dan ga je toch niet zonder aankondiging iemand afsluiten!!!!

*Admin: reacties afgesplitst, eigen topic aangemaakt.
icon

Beste antwoord door Susan_ 7 October 2019, 13:02

Bekijk origineel

13 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Hallo @MaartenPeter , die aankondiging is er geweest, KPN stuurt meerdere waarschuwing sms-jes.
Helaas worden prepaid nummers vaak langere tijd niet gebruikt en staat het toestel uit. Dan gaan deze sms-jes verloren en worden niet gezien.

Als je niet meer kan bellen én gebeld worden dan ben ik bang, dat het nummer opgeheven is.
Dit is definitief en niet worden hersteld, zoals eerder in dit topic al uitgelegd is door @Susan_ (KPN)
Nou echt niet, mijn prepaid staat altijd aan! SMSjes van anderen zijn tot voor kort ontvangen!
Dus het spijt me maar KPN sluit zonder waarschuwing af.
Je kunt dus ook niet gebeld worden ?
Zet het nummer in je profiel en dan kan iemand van kpn het bekijken.
Reputatie 7
Badge +21
Nou echt niet, mijn prepaid staat altijd aan! .
Ok, doe dan wat KeesYagi hierboven zegt, dan kijkt een KPN moderator er nog naar.
Reputatie 7
Badge +21
@MaartenPeter, welkom op het Forum en bedankt voor jouw bericht!

We sluiten een prepaid nummer inderdaad niet zo maar af, hiervoor is er in totaal 9 maanden niet mee gebeld, ge-sms't of opgewaardeerd. En er worden verschillende sms'jes verstuurd om de eigenaar hiervan op de hoogte te stellen (die helaas verloren gaan bij een toestel dat lange uit staat). Maar je geeft aan dat dit niet het geval is bij jou.

Kan je dan jouw Forum profiel aanvullen met naam en 06-nummer? Geef even een seintje wanneer dat gelukt is, dan help ik je graag verder!
Ok dank voor je reactie! Ik heb mijn profiel aangevuld met mijn nummer. Bij voorbaat dank voor je medewerking. Mvg.
Reputatie 7
Zolang je maar binnen zes maanden zelf een smsje stuurt, telefoontje pleegt of opwaardeert zou een prepaid abonnement niet afgesloten mogen worden.
Dat dit soms verkeerd gaat heeft mijn dochter ook aan den lijve mogen ondervinden bij de concurrent (T-Mobile). Helaas is haar oude nummer verloren gegaan, maar gelukkig kon ik haar nieuwe nummer wel weer in onze T-Mobile Samen groep plaatsen zodat we onderling gratis met haar kunnen bellen. Het prepaid tegoed dat net drie maanden geleden op haar nummer geplaatst was is door T-Mobile op haar nieuwe nummer geplaatst.

Zie dit bericht.
Reputatie 7
Badge +21
@MaartenPeter, het nummer is uit de lucht gehaald.. Ik ben nog even met een specialist in gesprek hierover, want ik kon inderdaad ook de sms'jes niet terugvinden.. Ik hou je op de hoogte!
Ja Susan, echt geen sms van KPN ontvangen! Anders had ik wel meteen maatregelen genomen. In ieder geval vast bedankt voor je medewerking!
Reputatie 7
Badge +21
@MaartenPeter, ik zie dat ze in conclaaf zijn (naar aanleiding van mijn ticket). Maar er is nog geen duidelijk antwoord gegeven.. Ik hou het in de gaten 🙂
Hoi Susan, vandaag bericht gehad van KPN dat mijn simkaart is gedeblokkeerd en dat ik weer volledig gebruik kan maken van mijn simkaart. Nou dat is goed nieuws (en uiteindelijk dus toch mogelijk)!
Vind wel dat KPN hier ter compenstatie van de overlast en moeite bijvoorbeeld een gratis kleine verhoging van het beltegoed had kunnen geven. Wel zo netjes toch?
In ieder geval bedank ik jou voor alle genomen moeite en het resultaat, goed gedaan 👍!
Reputatie 7
Badge +21
@MaartenPeter, heel fijn om te lezen dat het gecorrigeerd is en je weer gebruik kan maken van je prepaid nummer en simkaart! Omdat je er enige tijd geen gebruik van hebt kunnen maken en als een soort van 'sorry' vanuit onze kant heb ik wat tegoed toegevoegd 😉
Nogmaals dank voor al je acties!

Reageer