Wil jij onze nieuwe MijnKPN app voor Prepaid klanten testen?

  • 31 januari 2018
  • 0 reacties
  • 129 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties
Wij zijn op zoek naar KPN Prepaid klanten die de nieuwste versie van onze MijnKPN (met Prepaid) app en web-versie willen testen. Het gaat hier om een app (en website) die nog in ontwikkeling is en waarbij wij graag van jou horen wat er beter kan. Wij zijn op zoek naar klanten die gebruik maken van KPN Prepaid..

Wat willen we weten?
Tijdens de testfase zijn wij vooral benieuwd wat je eerste indruk is van de app (en site), of hij snel genoeg laadt, of je de navigatie duidelijk vindt en of je alle functionaliteiten makkelijk kan vinden. Aan de hand van enkele vragen zullen wij op zoek gaan naar jouw ervaringen.

Hoe lang loopt de testfase?
Wij verwachten in de eerste week van februari te starten met de testfase. We willen begin maart de test helemaal afronden, tot die tijd kun je al je feedback indienen.

Hoe kan je meedoen?
Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar lab@kpn.com met in de onderwerpregel: MijnKPN Prepaid + . In de mail lezen wij graag of je gebruik maakt van iOS of Android en wat je Apple ID of Google Play account is (beide een e-mailadres).

De test zal plaatsvinden op een privé gedeelte van het forum, zodat we alle informatie meteen bij elkaar hebben staan.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer