HTC ONE x opgestuurd

  • 22 juni 2013
  • 5 reacties
  • 5700 keer bekeken

Beste KPN,

Ik heb mijn HTC ONE x laatst  opgestuurd omdat het beeld is gebarsten. ik kreeg er een handige code bij zodat ik kon volgen waar mijn toestel op het moment is. Na enige tijd stond er Order afgesloten. Dus ik zo snel als ik kon naar de winkel terug blijkt die nog helemaal niet klaar te zijn en krijg ik een vreemd half antwoord van de verkoopmedewerker dat ik moet wachten op een bevestiging via de mail. Tevens staat er bij de e-repair site dat mijn toestel is afgekeurd? in de winkel vertelden ze dat ik dan waarschijnlijk een andere toestel kan uitzoeken van de zelfde prijs maar van welke prijs moet ik hier anders van uitgaan?

Hopelijk krijg ik hier een duidelijk antwoord over de waarde waarvan ik dan waarschijnlijk een ander toestel kan uitzoeken en wanneer ik mijn toestel terug kan verwachten.

opmerking:

- e-repair nummer is: 4Q2*****

- ook is de telefoon verzekerd bij KPN.

met vriendelijke groet,

Niels Brockötter

uit Winterswijk


5 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Hoi,

Het lijkt er idd op dat je toestel is afgekeurd onder je verzekeringscontract. Je toestel blijft bij e-repair liggen en zij zorgen vervolgens dat de KPN winkel de vergoeding voor een nieuw toestel ontvangt. Hier moet je dus even op wachten. Als de order al is afgehandeld zal dit niet lang duren. Misschien kan je de winkel maandag bellen om te vragen of je vergoeding er al is? Bespaard je een ritje.

De One X is geen goedkoop toestel dus je kan er zeker wat leuks voor uitzoeken. Je kan ook evt bijbetalen voor de nieuwe HTC One bijvoorbeeld.

Beste Jeroen,

hoe hoog zal waarschijnlijk die vergoeding voor een nieuw toestel zijn dan?  of kunt u hier niks over zeggen. En waar kan ik nu anders alvast de prijzen zien van losse telefoons bij KPN? het lijkt me in ieder geval dat ik daar weer een nieuwe moet kopen.

alvast bedankt voor uw snelle antwoord 😃.

met vriendelijke groet,

Niels

kan niemand mij met deze vraag helpen?

Reputatie 2
Badge
Hallo Nielsy94,

Op dit moment kan ik niets zeggen over de voortgang en waarom deze is afgekeurt. Zou je me per Privébericht je 06-nummer, naam en ordernummer kunnen toesturen? Dan zal ik het voor je uitzoeken en zal  hierop terug komen.

ik heb het je gestuurd.

Reageer