Beantwoord

TV is langzaam en internet ook niet goed

  • 13 January 2021
  • 3 reacties
  • 97 keer bekeken

Geachte heer, mevrouw,

Helaas heb ik geen andere contactmogelijkheid kunnen vinden dan dit forum.

Sinds ons Telfort abonnement is omgezet naar een KPN abonnement ervaren wij regelmatig problemen.

 

Allereerst is de tv gids tergend traag en dit is onacceptabel. Er wordt gemeld dat er aan gewerkt worden maar het duurt inmiddels al weken en we zien absoluut geen verbetering, eerder verslechtering.

Daarnaast is onze internetverbinding ook veel trager dan voorheen.

We verwachten op korte termijn een passende oplossing hiervoor.

Met vriendelijke groet,

  1. Ottens

 

Admin: titel aangepast i.v.m. duidelijkheid

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 19 January 2021, 12:07

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 6
Badge +7

Voor wat betreft de TV beleving is (zegt men) dit uiterlijk 19 Januari opgelost.

Contact met KPN kan via 0800-0402 en snelheid kan veel redenen hebben waar zonder cijfers niet veel zinnigs over te zeggen is.

Reputatie 7
Badge +7

Tv uiterlijk 20 januari, dus nog een beetje geduld. Tft klanten hebben vaak een v8 modem, die mag wel een keer worden vervangen. Als de wifi beter moet dan moet je hierin investeren, dus iets kopen wat dit verbetert , kpn heeft aanbiedingen van evt gratis tot betaald. TP link heeft ook goede oplossingen.  Kost iets  maar daar krijg je ook iets voor terug.

Reputatie 7

Welkom bij ons op het forum @C.Ottens. Zoals Macabeus en kevster al noemen is de snelheid van de tv-ontvanger bekend. In het centrale topic over de software wordt dit ook verder besproken: KPN Interactieve TV Update: Het nieuwe menu. Mogelijk heb je de nieuwste versie al, hoe gaat dat nu bij jou?

Voor de Wifi verbinding kan je de Wifi Manager op onze site doen, die helpt je met het Wifi netwerk zo optimaal mogelijk in te stellen en kan aan het einde een aantal alternatieve opties geven. Zou je die eens kunnen doen?