OPGELOST - Storing Internet [03-09-2016]

  • 3 september 2016
  • 481 reacties
  • 188052 keer bekeken


Toon eerste bericht

481 reacties

Reputatie 6
Badge +13
Hier in regio Venlo ook geen telefoon, na herstarten werkte ITV ook niet meer, ik wil graag even kwijt, als er weer een landelijke storing is, dan ben ik er goed ziek van, want ik kan niet zonder ITV, i.vm. autisme en verstandelijke beperking. Dus ik hoop dat alles het snel weer doet!:(:@
In bodegraven (zuid holland) ligt alles plat.
Na het resetten van mijn expirabox hebben we ook geen tv meer geeft netwerk fout aan
Reputatie 6
Badge +13
En als ik mijn ontvanger dan uitzet, krijg ik alleen REC in het rood te zien, verder niks mee te beginnen, zal wel aan de storing liggen.
Deurne, niks doet het. Geen internet, tv of telefoon. Servicelampje op modem brand oranje ipv groen.
Reputatie 7
Badge +15
ja gaat moeilijk als ik heel de tijd naar een leeg beeldscherm loop te staren en niet weet of t nog een half uur of meerdere dagen gaat duren ik wil gewoon me muziek luisteren :(


Dit soort problemen worden meestal binnen een dag verholpen. Dit is de categorie storing waarvoor alle medewerkers uit bed gebeld worden 😉 Probeer via iTV de radio op te zetten, lijkt er op dat dit werkt 🙂
Reputatie 7
Ook hier in Tilburg storing. Geen internet en vast bellen, wel TV. Op de site van KPN wordt in het storingsoverzicht niet helder vermeld. De klantenservice is telefonisch onbereikbaar. Hopelijk komt KPN deze keer niet alleen met een slap excuus en drie gratis films, maar maakt ze nu een echt goed gebaar, bijvoorbeeld een maand abonnementsgeld retour. En voor alle mensen die zeggen dat ik hier niet over moet zeuren: wanneer elektra of water net zo vaak zou uitvallen als de service van KPN dat zou het land te klein zijn en zou iedereen in de rij staan om geld terug te eisen. Maar een slechte service m.b.t. internet vinden we aanvaardbaar. ik deel deze mening weer een dag betaald voor Internet e.d. en niks voor gekregen.Weer? Wanneer was de vorige keer? Precies, dat was heeeeeel lang geleden, tenminste bij ons wel. Overdrijven is ook een vak, laten we hopen dat ze die storing snel kunnen verhelpen.
Reputatie 6
Badge +13
En KPNVEILIG werkt ook niet goed, Safari langzaam.
Amsterdam zuid-oost plat sinds 08:10 vanochtend 😮
Badge
Regio Den Haag heeft ook geen tv! Oranje lampje bij services op experiabox sinds uurtje of 8 vanmorgen.
Hopelijk snel een oplossing want zo missen we steaks ook al onze ingeprogrammeerde opnames
Reputatie 7
Badge +15
En als ik mijn ontvanger dan uitzet, krijg ik alleen REC in het rood te zien, verder niks mee te beginnen, zal wel aan de storing liggen.

Klopt, deze functionaliteit gebruikt het "internet". Momenteel kan je nog wel op het KPN netwerk maar het "internet" kan je niet bereiken. Pauzeren werkt wel 🙂
Reputatie 1
De verbinding met *** is verbroken sinds 2016-09-03 07:50:43 +02:00. Controleer de netwerkverbinding met uw DiskStation en ga na of de DDNS-service is ingeschakeld.

Zo kon ik dus zien sinds Hoelaat het probleem begonnen is
Heeft het niks met de dns server te maken ? wand anders weet ik wel Een workaround

Neen, dit heb ik al uitgezocht. Ik heb een traceroute uitgevoerd naar de DNS van google. Zonder succes. Ping werkt ook niet.

Zag het net op tweakers ook al voorbij komen
Heb nog wel iptv ondanks diverse resets van m'n router
Flevoland alles plat. 4g ook plat.

Hoop dat ze het snel kunnen fixen! 😠
In Utrecht ook last van de storing. Het service lampje is oranje, de televisie doet het nog wel, maar het modem kan via wifi niet gevonden worden. Veel sterkte voor de KPN medewerkers, laat je niet gek maken door agressieve klanten 🙂.
Geen wifi in Groningen
In Horst, Limburg !
Ook al de hele morgen geen wifi mogelijk.
Hier in Zwolle geen tv, wifi...wel 4G (beetje traag). Ik zie het wel wanneer het weer doet!
Reputatie 7
Badge +15
Na het resetten van mijn expirabox hebben we ook geen tv meer geeft netwerk fout aan
Ough dat is niet zo best, waarschijnlijk moet de TV zichzelf weer "configureren" hiervoor moet de TV ontvanger toegang hebben tot een locatie die "dieper" binnen het KPN netwerk zit dat momenteel onbereikbaar is in verband met de landelijke internet storing.
Tilburg-Reeshof ook storing
Pas een nieuw modem aangesloten, WiFi werkte prima gisteren :)
Maar nu niet meer, dus eerst een reset geprobeerd.... Maar gelukkig ligt het daar niet aan!
KPN veel succes met het oplossen, in plaats van spotyfy- muziek luisteren ga ik vandaag maar eens lekker fietsen buiten!
Culemborg ook storing wel tv Hoe lang gaat het duren
Hier in wijdewormer ook geen internet
Ulestraten hier....geeen Wifi wel TV !!!!!:
Er wordt aangegeven dat in onze postcode geen storing is 5961 . Maar hier ligt wel al de hele morgen wifi en de tv. Eruit.
Misschien een idee om gebieden waar storing is een sms te zenden zoals wanneer men de grens passeert !
Vervelend nl. .
Reputatie 2
Eey fuck jullie heb geen int op me enigste vrije dag plus jullie kunne nieteens jullie fucking telefoon opnemen wat een service...

Jeetje doe eens rustig.adem in adem uit. Denk aan je bloeddruk op je vrije dag.
ja gaat moeilijk als ik heel de tijd naar een leeg beeldscherm loop te staren en niet weet of t nog een half uur of meerdere dagen gaat duren ik wil gewoon me muziek luisteren :(


Cd opzetten of een radio aanzetten met attenne. Heb je ook muziek
is zeker niet de 1e keer er wel iets is.. Enige compensatie zou ook wel eens mogen.

Reageer