Beantwoord

Problemen met roaming / service / netwerkverbinding in het buitenland [Opgelost]

  • 12 juni 2018
  • 320 reacties
  • 27967 keer bekeken


Toon eerste bericht

320 reacties

Dag, sinds ik de grwns overgeatoken ben heb ik geen mobiel netwerk meer. Kan dus niet bellen of internetten. Al geprobeerd: uit-aan zetten, simkaart verwijderd, handmatig aanbieder zoeken, 4G uitgeschakeld, mobiele data opnieuw ingesteld.... niks werkt.
Ik zit op een camping in Frankrijk (bij Lacanau) maar heb geen netwerk verbinding. Mijn buurman met Vodafoon kan gewoon bellen. Een ander netwerk kiezen kan ik helaas ook niet met mijn KPN simkaart. Verwacht ik niet van KPN.
Beste,
Ik werk veel in Belgie en heb sinds kort weer een nummer bij jullie. Mijn dataroaming maar ook verbinding voor gewoon bellen doet het niet in het buitenland. Dataroaming doet het sowieso niet, maar automatisch een buitenlandse provider kiezen gaat erg moeilijk. Kunnen jullie kijken of er een blokkade er is? Het rare is dat als ik mijn telefoon herstart en snel op internet ga het wel werkt, maar na een paar seconden is dat weer weg.
Vanaf Malta geen mobiele service meer vanaf 13:30. Roaming werkt niet.
Heb er ook last van in Duitsland. Het zou prettig zijn als dit in de KPN app onder storingen zou worden vermeld.
Belgie ook geen verbinding te krijgen 😞
Ik heb nog steeds problemen met bellen. Zit ook in het buitenland. Nog steeds problemen?
Kan de hele middag al niet bellen en internetten in het buitenland. Waarom zet kpn geen informatie hierover op de site. Het is zo zeer moeizaam om iets te weten te komen. Valt me zeer tegen van kpn. Is er vergoeding mogelijk omdat het al zolang duurt?
Laatste update 16:53, come on KPN. Ben afhankelijk nu van wifi op airports, boarding passen alles zit in mijn telefoon. Het is nu 18:59!! Wanneer update/oplossing moet straks weer verder reizen en kan niet bellen. Talk to me KPN!!
Status update storing ajb KPN? Begint wel erg lang te duren...
Ik ben sinds twee dagen in Italië en heb ik vanmiddag plotseling geen service meer en kan ook niet meer bellen.
Tel. Diverse keren uit en aan gezet, andere aanbieder geprobeerd. Geen service!
Update zo mooi zijn. Wat is de verwachting?
Opeens werkt vanaf vanmiddag mijn mobiele abbonement niet meer in Goteborg, nu is KPN wel 24 uur per dag bereikbaar maar dan moet je wel kunnen bellen..... via chat helaas alleen via kantooruren.

Hopelijk werkt forum wel gewoon ook in de avond.....

Oke zie nu op forum dat er dus een algemeen probleem is dus afwachten en aannemen dat het snel opgelost is. Nu dan maar weer op old way op zoek naar een restaurant en niet met google maps etc 📵 🍲
Heey
Ik ben nu een week in Kroatië en ik had in het begin heel slecht internet maar wel mobiel netwerk
Maar ik ben nu van stad veranderd en ik heb nu helemaal geen netwerk alleeb noodoproepen en wifi
Kan ik hier iets aan doen of ligt het aan het land?

Niels
Ik ben in Ierland heb geen service ondanks een paar keer opnieuwaanzetten van mijn mobiel geen resultaat. Wat nu te doen?
Aan en uit zetten, handmatig netwerk selecteren werkt ook niet. Ik gebruik een iPhone 7 plus en heb dit probleem voor het eerst. Kan er iets op afstand gedaan worden?
Reputatie 7
Badge +24
We voegen alle topics samen van de roaming problemen om het overzichtelijk te houden. Onderzoek is gaande en ik heb nog geen hersteltijd op dit moment. Zodra ik een update kan geven dan doe ik dat hier!
In Zweden sins 1400 ook geen bereik meer. Erg irritant ivm klantencontacten. Heb nu een Zweedse prepaid gekocht. Mag hopen dat dit wordt vergoed?

Graag een update met eventuele Deadline waneer de storing verholpen is.

Mvg Ton Schouten
Na een dagje Tanger vandaag (Marokko) geen gsm bereik meer in Spanje (Marbella) hebben meer mensen hier last van??
Kan iemand vertellen Hoelang deze storing kan duren zit in belgie en erg lastig als mijn en van mijn man de telefoons beide geen service hebben dit al vanaf vanmiddag 3 uur ....
Wij logeren met 6 personen in een klein dorpje in Polen, nabij de grens met Duitsland. Wij hadden meteen na aankomst op zaterdag 9 juni goed bereik en konden allen bellen en gebeld worden. Sinds vanmorgen, 12 juni, na een bezoek aan Duitsland, hebben 3 van de 6 met een KPN abonnement ‘geen service’ meer. De andere drie (met eenmaal een Vodafone en tweemaal een Tele-2 abonnement) nog steeds wel. Uiteraard geprobeerd telefoons aan en uit te zetten om euvel te verhelpen, maar geen resultaat. Alle abonnementen zijn betaald. Zijn er storingen bij KPN of wat is hieraan te doen?
Hoe lang gaat het nog duren.

Vanaf half 2 al niet bereikbaar en niet kunnen bellen en nog steeds geen oplossing? Slechte zaak KPN
Ook hier in madrid geen bereik....vond het al raar want in china had ik wel bereik..NL doet het wel toch?
Hoe lang gaat het nog duren.

Vanaf half 2 al niet bereikbaar en niet kunnen bellen en nog steeds geen oplossing? Slechte zaak KPN kom nou eens met de oplossing
Hallo,
Sinds vandaag kan ik geen verbinding meer maken als ik in het buitenland ben.
Omdat ik regelmatig in België ben voor mijn werk was dat nooit geen probleem tot vandaag.
Ik gebruik nog een oud gsm toestel waar je enkel mee kan bellen en smsen en er is niets veranders
in de instellingen.
Is er soms bij Simyo iets veranderd?
Kan u mij hierop een antwoord op geven?
bedankt
Dre25

Reageer