Beantwoord

Problemen met roaming / service / netwerkverbinding in het buitenland [Opgelost]

  • 12 juni 2018
  • 320 reacties
  • 28958 keer bekeken


Toon eerste bericht

320 reacties

Ik zit momenteel in Engeland en heb daar geen service, terwijl er wel diverse aanbieders beschikbaar zijn via de instellingen op mijn iPhone 7 plus
Wij kunnen niet bellen: Niet aangemeld bij netwerk
Wij zijn op dit moment in Bulgarije.
Zou leuk zijn als KPN ons een update geeft wat de status is en wanneer men denkt dat het is opgelost. Hier in Parijs “no service” en uiteraard alles geprobeerd...
Hier in Italië, Caorle Venetië ook al vanaf vanmiddag 1500 uur geen service met mijn KPN abonnement maar mijn vrouw, vanaf 1600 uur, met YOUFONE ook niet.
Erg lastig als je net bezig bent om problemen op te lossen met apparatuur.
Ik hoop dat het snel opgelost is.
Ik zit met 2 iPhones in Italie. Beiden deden het 3 dagen goed, en sinds vanmiddag hebben beide telefoons de melding “geen service”. Bij overschakelen naar flight-mode en terug heb ik heel even netwerk. Daarna verdwijnt provider en 4G.
Ik typ dit op mijn Ipad, die wel gewoon op Iwind blijft en zijn 4G vasthoudt.
Wat scheelt er aan mijn gsm’s?
Alvast bedankt!
Is nog steeds niet opgelost zit in Engeland geen bereik
12 juni 2018: geen service in Parijs. Storing netwerk?
Zit vlakbij Antwerpen en ook geen internet en netwerk. 😡
Inmiddels al bijna 20.00 uur en heb nog steeds problemen met het niet kunnen bellen vanuit België ?
Beste ,

Ook hier op Maurtius problemen met het netwerk.
Bijzonder dat mijn reisgenoot ook KPN heeft en geen problemen ondervindt ??
Inmiddels al bijna 20.00 uur en heb nog steeds problemen met het niet kunnen bellen vanuit België ?
Inmiddels al vanaf 13.30 uur geen bereik in Tenerife. Hoelang gaat dit nog duren. Iedereen wil bereikbaar zijn.
is er enige indicatie waneer het verholpen is?
Reputatie 7
Badge +24
Welkom iedereen. Voor de nieuwkomers:

Hallo allen! Ik heb jullie berichten samengevoegd. Ondanks dat jullie allemaal in een ander buitenland zitten is de oorzaak hetzelfde.

Rond half twee vanmiddag hebben we een korte stroomstoring gehad in een van onze datacenters. Hierdoor waren er mogelijk problemen met internet of telefonie. Dat is al weer verholpen, maar we zien nu ook dat hierdoor problemen kunnen zijn met mobiel gebruik in het buitenland. Je kunt dan niet, of moeilijk aanmelden op het netwerk. Waardoor je niet kunt bellen of internetten.

We werken er hard aan om dit op te lossen. Zodra we meer weten komen we dat hier melden!


Het technisch onderzoek is nog volop gaande. Zodra ik meer kan melden zal ik dat zeker doen!
Ook hier in Italië aan het meer van Iseo geen bereik meer sinds vanmiddag. Heel vervelend, ik hoop dat dit nu snel verholpen wordt!
Hier, Italië, zelfde probleem. Geen service. Volgens mij al groot deel van de dag. Enig idee wanneer dit is opgelost?
Onze hond is hier in Spanje opgenomen in de dierenkliniek. Helaas zijn wij nu niet bereikbaar voor de kliniek. Is er een andere oplossing om toch te kunnen bellen? Hoop nu echt dat het snel opgelost wordt!
ben in Frankrijk en opeens kan niemand me meer bereiken op mijn mobiele nummer. Rara....
ik kan wel bellen en ook mails versturen. Men kan mij alleen niet bereiken, de automatische stem laat weten dat ik niet aangesloten ben...
wie weet raad?
Sinds 4 uur. Geeft toestel geen service meer bij aanbieder. Heb kpn simkaart en bundel voor buitenland ook Help. Alles geprobeerd en syaat goed , van datatoaming tot 4G
Zit al een paar dagen op Mallorca en sinds vanmiddag heb ik ‘geen service’?! Alles al geprobeerd, van instellingen (mobiel netwerk oa) tot simcard verwijderen en harde reset van iPhone. Lijkt wel of ik geblokkeerd ben/word. Alle aanbieders geprobeerd, met aet, na wissel aanbieder, een seconde of 10 verbinding, maar daarna weer ‘geen service’.
AL HEEL DE TIJD GEEN SERVICE! Wat is de vergoeding wat we hiervoor krijgen???? Ik heb al een heleboel telefoontjes gemist en moet dringend bellen maar dat gaat niet wanneer is dit is opgelost?????😡
Hier in spanje sinds vanmiddag ook geen internet. Erg vervelend. En niet minder vervelend is dat KPN geen enkele informatie verstrekt anders dan het voortdurend op dit forum herhalen dat er een storing is. Dat was inmiddels wel duidelijk. Informeer gewoon regelmatig over de status. Ik betaal maandelijks voor een werkend netwerk. En informeer je klanten middels sms, mits dat wel werkt. Helemaal niet informeren lijkt nergens op.
Ook hier in belgië al sinds vanmiddag niet meer bereikbaar.. belangrijke telefoontjes niet kunnen doen en ook niet kunnen beantwoorden...

Terwijl het tegenwoordig toch allemaal al duur genoeg is... hoop dat het zsm wordt opgelost
Sinds een paar dagen in Italie. Geen probleem met verbinding. 4g soms 3G. Vanmiddag in Florence ineens geen service. Kan dus ook niet bellen. Is er misschien een storing ?
Telefoon : iPhone 8, al uit en aangehad. Geen oplossing.
Wat kan ik nog meer doen
Groet Marga
Hi, wij zijn in Basel vandaag voor werk en hebben ook geen bereik sinds vanmiddag en nog steeds niet. Is er al nieuws over wanneer dit probleem opgelost zal worden?
Groetjes

Reageer