Beantwoord

Problemen met roaming / service / netwerkverbinding in het buitenland [Opgelost]

  • 12 juni 2018
  • 320 reacties
  • 29322 keer bekeken


Toon eerste bericht

320 reacties

Reputatie 3
Badge +1
Ik heb het probleem ook in Riga, Letland. Mijn vrouw heeft ook KPN en bijna dezelfde telefoon (Motorola) en geen probleem. Simkaarten gewisseld maar het is alleen bij mijn sim deze storing. Hopelijk wordt het snel gefixed!

Edit: de telefoon van mijn vrouw heeft nu ook geen verbinding meer...
denk dat ik maar overstap naar andere club.... echt zo jammer dit??
Zelfde probleem, dus even wifi opgezocht en gechat met KPN. Heel vriendelijk behandeld.
Als ik dan dit forum zie (afgezien van de zakelijke en andere urgente klanten) denk ik: zijn jullie echt op vakantie? 20 jaar geleden zaten we nog naar de Wereldomroep te luisteren voor urgente oproepen en echt waar: heel vroeger deden de rooksignalen het ook niet als het regende
Hallo,
Ik ben al een week in Griekenland en kon gewoon bellen of gebeld worden, maar sinds vanmiddag kan ik niks meer wel appen en heb gewoon bereik 4G en vliegtuigmodus staat uit. Roaming staat aan....toestel al een paar keer aan en uit gezet maar niks....Heel vervelend dit. Bereik is er dus gewoon alleen als ik bel maakt ie niet eens verbinding en zie ik dat de 4g verspringt naar een H???? Kan iemand mij alsjeblieft helpen
Wij zijn op dit moment in Mallorca en sinds vanmiddag hebben wij geen internet en telefonisch bereik meer. Hoe lang zal deze storing nog duren? Morgen verwacht ik namelijk een belangrijk telefoontje.
Wat gaat KPN nu DOEN??? Is de rekening door KPN wel betaald aan de buitenlandse providers? Ondanks vele klachten. Nog steeds geen oplossing. Een stroomstoring is een kul argument. DN moet wr een noot aggregaat bijspringen. Niet OK.!
In Kroatië, al vanaf 13:30 geen service van wat dan ook.. pinpassen werken allemaal niet. Dit is best lastig als je net getankt hebt..
@levensgenieter: 20 jaar geleden kon je ook nog niet contacloos betalen.. nu is het 2018.
KPN hoelang gaat dit nog duren?
13.30 was er de stroomstoring. Nu is het bijna 10 uur later. Heb in Zweden nog steeds geen service.
Een noot aggregaat helpt echt niet: zit je de hele avond pinda's te doppen
Sinds vanmorgen geen mobiele netwerk verbinding meer. In Kroatië/Istrië.

Moet belangrijke zaken regelen.
Hoe lang duurt dat nog? Wat zijn de opties voor mij??

Ik kan nu de hotspot van iemand anders gebruiken.

Graag spoedig antwoord.
Sinds 19:00 ook geen internet meer in Spanje.. zojuist ingelogd met wifi van het hotel (tegen betaling).

Helaas geen enkel bericht van KPN gekregen. Niet via de KPN app, maar ook niet via de e-mail. Als er al zolang storing is, ga je toch je klanten informeren?

Wanneer gaan jullie dit oplossen, en hoe komen jullie je klanten tegemoet in deze? Ik maar wifi aangeschaft bij hotel, want als er op het thuisfront wat gebeurt moet ik wel bereikbaar zijn.. Daar betaal je immers ook voor..

Vriendelijke groet,

Michel
Sinds 19:00 ook geen internet meer in Spanje.. zojuist ingelogd met wifi van het hotel (tegen betaling).

Helaas geen enkel bericht van KPN gekregen. Niet via de KPN app, maar ook niet via de e-mail. Als er al zolang storing is, ga je toch je klanten informeren?

Wanneer gaan jullie dit oplossen, en hoe komen jullie je klanten tegemoet in deze? Ik maar wifi aangeschaft bij hotel, want als er op het thuisfront wat gebeurt moet ik wel bereikbaar zijn.. Daar betaal je immers ook voor..

Vriendelijke groet,

Michel
nota gebruik wifi naar kpn..... kpn moet dit hotelnota wegens gebruik wifi betalen.
Hi,

I might have the same problem as in the forum below: https://forum.kpn.com/mobiele-abonnementen-15/i-thought-kpn-sim-cards-worked-throughout-the-eu-is-slovakia-not-included-449571/index2.html

Could you please reset my network on my phone number? I tried calling the customer care center, but it’s difficult as i dont speak dutch.
mijn telefoon heeft geen internet verbinding meer.
na opnieuw opstarten valt het internet na max 1 minuut weg..
Ik heb exact hetzelfde probleem hier op Mallorca. Ook Spanje dus. Nooit eerder gehad dit... Vriendin met T-Mobile heeft geen enkel probleem. Ik ben benieuwd naar de reactie van KPN.
Sinds begin middag ook geen mobiele netwerk verbinding meer in Kroatië/Istrië.

Moet belangrijke zaken regelen.
Hoe lang duurt dat nog? Wat zijn de opties voor mij??
Waarom geen melding?
Erg slecht!!
0
Ik kan nu nog even de hotspot van iemand anders gebruiken, maar dat is niet de oplossing.
Hallo , mijn vrouw en ik zijn vandaag aangekomen in Portugal , allebei geen service, wat kan het probleem zijn ? We Hebben de dataroaming aan staan
Sinds vandaag zijn we in het buitenland (turkije) en mijn vriend en ik (beiden KPN provider) hebben allebei sinds we hier zijn ‘geen service’ meer.
We kunnen dus niet bellen/smsen/internetten oid.

Ik heb hier al een aantal vragen voorbij zien komen en dus al die genoemde opties geprobeerd ( dataroaming aan/uit, zelf andere provider kiezen (3 verschillende geprobeerd), 4G uitgezet) maar niks helpt. Bij ons allebei niet.
Eerder nooit problemen gehad in het buitenland maar nu kunnen we beiden helemaal niks zonder bereik/service.
APN staat trouwens op ‘internet’, kwam ook al een andere APN code tegen portalmmm.nl geprobeerd maar werkte ook niet.
We zijn een beetje ten einde raad want beiden niet te bereiken en moeten wel 24/7 bereikbaar zijn met het thuisfront vanwege familie omstandigheden.
Hopelijk kunnen jullie ons helpen?!
Hier op Tenerife ook sinds vanmiddag geen service.
Erg vervelend!
Aan het werk in de VS en al neer dan 8 uur (!?!) geen service. Kan niet bellen of gebeld worden. Hoe lang gaat dit nog duren?
Hier in Helsinki is de roaming nog steeds waardeloos.
Ik kan niet bellen, gebeld worden, geen internet.
Gelukkig heeft het hotel WiFi, anders was ik helemaal niet te bereiken.
Hoelang gaat het nog duren voordat de storing is opgelost?
Hallo,
Ik heb precies hetzelfde in Valencia. Geen service...
5 uur geleden aangekomen in Spanje en vanaf toen 'geen service' en alles geprobeerd om dit op te lossen. Echt waardeloos, ook omdat je totaal geen melding krijgt hierover. Paar klanten probeerde mij te bellen en heb uiteindelijk via de wifi op hun WhatsApp moeten bellen, drama en alle schuld bij KPN neergelegd, Ik hoor graag wanneer dit is opgelost en wat voor oplossing er wordt aangeboden om dit verhaal recht te zetten.
Beste KPN, niet echt voor elkaar uw zaken.
Ik ga nu wifi via hotel kopen in gran canaria.

Ik gaver vanuit dat ik de rekening kan indienen bij u!!

Graag uw akkoord hiervoor.

Met vr groet
Frank
In de VS aan het werk en al 9 uur niet bereikbaar en niet kunnen bellen!?! Wanneer is dit opgelost? En waarom worden we zo slecht op de hoogte gebracht/gehouden?

Reageer