Vraag

Bij het wisselen van apps loopt de tv-ontvanger vast

  • 10 January 2022
  • 8 reacties
  • 93 keer bekeken

Bij het wisselen van Videoland naar Netflix of andere streamingdienst lopen de ontvangers steeds vast. Opnieuw opstarten van de ontvangers / modem is allemaal geprobeerd maar dat lost het probleem niet op. 

 

*Admin: topic verplaatst naar juiste board


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

8 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Dag @Peter Enschede! Loopt de ontvanger alleen vast als je wisselt van Videoland naar Netflix, dus niet andersom of vanuit andere apps? Dat kan kloppen :grimacing:. Er zijn problemen met de Videoland app die we momenteel onderzoeken. Functioneert de app verder wel naar behoren?  

Probeer allereerst eens een Frisse start. Wellicht gaat het wisselen van apps hierna beter. Zo niet, dan hoor ik het graag.

De “frisse” start en alle andere opties heb ik reeds geprobeerd. Het wisselen van streamingdienst naar streamingdienst blijft een probleem. Telkens opnieuw opstarten van de ontvanger.  

Reputatie 7
Badge +17

@Peter Enschede Maakt het niet uit welke kant je op wisselt? En loopt de ontvanger ook vast als je wisselt tussen streamingsdiensten zonder dat Videoland daar onderdeel van is? Dus bijvoorbeeld tussen Netflix en YouTube of Amazon Prime? 

Dat gaat de ene keer beter dan de andere. Videoland is wel het grotere probleem. Het opnieuw moeten opstarten begint wel erg storend te worden. 

Reputatie 7
Badge +17

@Peter Enschede Dat kan ik me goed voorstellen. Het is helaas een bekend probleem dat we momenteel onderzoeken. Als je het goed vindt, zet ik jouw ervaring door naar onze specialisten zodat zij dit verder kunnen onderzoeken. Ik wil je vragen je gegevens in te vullen in jouw Forum profiel. Graag ontvang ik jouw klantnummer, postcode, huisnummer, type TV ontvanger en het MAC adres en verificatienummer

Wat betreft MAC adres en verificatienummer, deze informatie kun je in de TV ontvanger vinden in het scherm "Informatie" via "Menu" -> "Instellingen" ->"Informatie".
Zie hieronder een voorbeeld van hoe het eruit ziet:
 


Deze gegevens worden dan doorgegeven aan de specialisten van onze technische dienst. Het is niet verplicht, het helpt ons wel in het onderzoek. Zodra er een update te melden is, laat ik het weten!

Deze gegevens staan nu in mijn profiel 

Het probleem verergert meer dan dat ik een oplossing merk. Ik begin er nu van te balen. Welke oplossing is nu nog mogelijk? Wees ook eerlijk als er geen oplossing is dan weet ik dat ook en kan ik een plan trekken. 

Niet alleen thuis maar ook in mijn winkel gaat het niet zoals het moet. Nieuwe klanten krijgen de nieuwste apparatuur en “vaste” klanten moeten het naar doen met wat ze hebben. Ik krijg steeds meer het idee om te gaan switchen. Jammer….