Vraag

Camerasystemen werkt niet sinds glasvezel

  • 9 juni 2021
  • 5 reacties
  • 54 keer bekeken

Wij hebben een camerasysteem en sinds we glasvezel hebben werkt het niet. Hoe kunnen we toch ons systeem gebruiken


5 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Bboer, welkom bij ons op het forum. Ik ben zelf niet bekend met camerasystemen, daardoor zijn onze mogelijkheden om vanuit KPN te helpen beperkt. Wel kunnen andere forumgebruikers hierover met je meedenken, als je daarvoor aangeeft wat voor merk/type camerasysteem je hebt, wat er precies niet lukt (krijg je bijvoorbeeld foutmeldingen) en dat soort dingen wordt het makkelijker om mee te denken.

Wij hebben een camerasysteem en sinds we glasvezel hebben werkt het niet. 

Wat had je voordat je glasvezel kreeg? DSL of b.v. coax (van Ziggo). Als je DSL had, was dat ook van kpn en zo ja, heb je dan met glasvezel ook een andere ExperiaBox gekregen of is alleen de aansluiting veranderd van koper naar glasvezel?

Welke experiabox heb je? Is deze vervangen? Zo ja, welke had je hiervoor?

Werken die camera's via WiFi of bekabeld?

Vragen vragen...

Experiabox is niet vervangen. De kabel van de reciever zit in het modem. We kunnen als we uit huis zijn de camera's niet meer bekijken via de app. Poort 8000 staat dicht bij KPN vanwege fraude. Maar het heeft het altijd gedaan totdat we glasvezel hebben gekregen

Reputatie 7
Badge +20

Mogelijk heeft u een ander ip gekregen. Het kan ook zo zijn dat de monteur de Experiabox gereset heeft. Staat de poort forwarding nog ingesteld?

KPN blokkeert overigens geen enkele poort.

Reageer