Beantwoord

Ik krijg mijn TP-Link WA-850-RE niet gekoppeld aan de Experia V8

  • 11 april 2017
  • 6 reacties
  • 189 keer bekeken

Reputatie 1
Badge
Dag allemaal,

Ik heb het op verschillende manieren geprobeerd, hier de TP-Link draadjes gelezen, maar ik krijg met geen mogelijkheid de TP WA850 RE gekoppeld. Ik wil hem graag gebruiken om een tv box aan internet te koppelen (draadje tussen de box en de TP-Link).

Resetten van de V8 en de TP helpt ook niet. Ergens doe ik iets fout, maar waar?
Brandende vraag derhalve: heeft iemand ooit zo'n ding gekoppeld gekregen of moet ie naar Marktplaats?

Alvast dank, Marten
icon

Beste antwoord door MHRenkema 13 april 2017, 18:00

OK, ik kreeg nu een pdf met methode 2, incl een netwerk kabel: http://static.tp-link.com/TL-WA850RE_V1.20_QIG_1473820895167d.pdf
En nu lijkt het te werken en kan ik ook WIFI configureren met uitkomst ok.
Ik ga even verder testen en laat het weten.

Stap 2 met netwerkkabel lijkt de clou ;)

Marten
Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Waar ervaar je het probleem? Tot hoever kom je?
Reputatie 1
Badge
De TP-link blijft in een loop zo lijkt het.
De V8 gaat netjes in de WPS mode en het lijkt dat ze elkaar herkennen, maar net de laatste stap mist.
De blauwe cirkel op de TP blijft rondgaan.
Reputatie 7
Badge +30
Hoi,

Dan blijft de repeater inderdaad in de WPS-configuratie hangen. Als je met de TP-Link verbind kan je in de webinterface (van de TP-Link) ook netwerken scannen en "handmatig" verbinding door het WiFi wachtwoord (WPA Key) in te typen.
Volgensmij heet dit "Methode 2" in de TP-Link handleiding.
Reputatie 1
Badge
Dank je Robin,

Maar die weg (Methode 2 idd) heb ik ook reeds bewandeld en ook dan blijft ie hangen.
Ik zal het nogmaals proberen.

Vandaar mijn vraag hier en ik hoop dat er wel iemand is die de TP-link aan de V8 heeft werkend gekregen.

vr gr Marten
Reputatie 7
Badge +30
Waar blijft hij hangen bij Methode 2?
Reputatie 1
Badge
OK, ik kreeg nu een pdf met methode 2, incl een netwerk kabel: http://static.tp-link.com/TL-WA850RE_V1.20_QIG_1473820895167d.pdf
En nu lijkt het te werken en kan ik ook WIFI configureren met uitkomst ok.
Ik ga even verder testen en laat het weten.

Stap 2 met netwerkkabel lijkt de clou ;)

Marten

Reageer