Vraag

Kan niet meer online gamen


Hallo KPN, sinds ik KPN voor buiten gebied heb is het internet super snel! ik kon met mijn vriend goed online spelen enzo, totdat mijn vriend ook KPN modum voor het buitengebied kreeg toen konden we niet online meer, niet meer op PS4/Computer jammer genoeg maar we kunnen wel met anderen alleen precies WIJ kunnen niet online multiplayer meer. Is hier een oplossing voor? groetjes Dani Hoekstra

3 reacties

Reputatie 7
Badge +27
Beste @D Hoekstra, welkom! Begrijp ik goed dat jullie zowel via de PC als via de PS4 niet meer samen online multiplayer games kunnen spelen? En op het moment dat jullie beiden het modem voor sneller internet buitengebied loskoppelen? Dan werkt het wel weer? Kan je ook nog iets nauwkeuriger uitleggen wat er dan precies misgaat of welke foutmelding jullie krijgen?

Wil je als laatst je forumprofiel aanvullen met je postcode + huisnummer en evt. klantnummer(s)?
Hallo @Marcia_ dank u voor u reactie, ik zal wat het hier wat nauwkeuriger uitleggen, sinds mijn vriend het nieuwe internet voor het buitengebied heeft kunnen we niet meer online multiplayer games spelen, bij de PS4 geeft hij aan dat het aan NAT-Type ligt (we hebben allebei NAT-Type 2) en op de computer geeft hij aan: kon niet verbinden, zo doende.

Gr Dani Hoekstra
Reputatie 7
Badge +27
Heel vreemd! NAT type 2 is wel de juiste. Wil je eens checken of jullie met het juiste IP adres verbinden? Je krijgt door sneller internet buitengebied een nieuwe namelijk.

Reageer