Vraag

Modem instellen port forwarding

  • 8 januari 2018
  • 4 reacties
  • 255 keer bekeken

Hallo,

Ik probeer mijn modem (Huawei B525) in te stellen op port forwarding. Nu was ik via een aantal andere vragen op het forum al wat verder gekomen, maar ik heb toch het idee dat ik wat fout doe.

Mijn vraag is hoe ik een ip-camera van afstand kan benaderen. De camera heb ik inmiddels voorzien van een eigen ip-adres en een eigen http port. Wat betreft de router heb ik het idee dat daar wat fout gaat. Ik probeer mijn router instellen via ANP op advancedinternet. Staat dit zo goed ingesteld? Ik kan bijvoorbeeld bij de profiel niet niks invullen.Verder heb ik in virtuele server de poort en het ip-adres aangegeven waar het om gaat. Evengoed kan ik de camera van een andere netwerk nog niet benaderen.Kunnen jullie mij helpen?

Alvast bedankt!

4 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Gebruikersnaam en wachtwoord heb je niet nodig voor advancedinternet.

Onder Status ofzo, zie je dan wel een extern IP?

Robin
Hallo Robin,

Bedankt voor je reactie!

Het lukt mij alleen niet om het wachtwoord weg te krijgen, hier vult hij steeds weer iets in als ik op 'Pas toe' klik. Het is mij wel gelukt om de gebruikersnaam weg te krijgen.
Goedendag,

Ik zit nu met het zelfde probleem...
Heeft iemand hier al een oplossing voor gevonden?

Alvast bedankt
Reputatie 7
Badge +9
Goedendag,

Ik zit nu met het zelfde probleem...
Heeft iemand hier al een oplossing voor gevonden?

Alvast bedankt

Als het om 4G Buitengebied (SIB4G) gaat, werkt dit niet meer, zie https://forum.kpn.com/internet-9/storing-port-forwarding-op-4g-buitengebied-470529

Reageer