Beantwoord

nas 213j krijgt geen IP adres

  • 4 februari 2018
  • 5 reacties
  • 103 keer bekeken

Ik heb een nas 213j hij staat aan en is verbonden met de KPN box. Maar zie geen ip adres verschijnen? Wat nu?

Admin: post afgesplitst naar eigen topic
icon

Beste antwoord door Joran 9 februari 2018, 20:52

@eurypelma2013: Als je nog hulp nodig hebt, laat het weten! Als het al is opgelost ben ik erg benieuwd wat het probleem precies was.
Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 3
Badge
Heeft je NAS een vast IP adres in de config staan welke niet in het subnet van de experia box valt?
Een beetje meer info kan helpen om je een gerichter antwoord te geven.
Reputatie 7
Badge +28
Welkom eurypelma2013! Ik zou ook graag iets meer informatie zien. De internetverbinding zou plug&play moeten zijn. Is de nas rechtstreeks verbonden met de Experiabox? Zie je de nas wel verschijnen in het overzicht van apparaten op http://192.168.2.254?
Reputatie 7
Badge +28
@eurypelma2013: Als je nog hulp nodig hebt, laat het weten! Als het al is opgelost ben ik erg benieuwd wat het probleem precies was.
Ik heb op de website van KPN gezien dat er gewerkt wordt aan problemen met de experia v10 box software voor synology nas systemen. Ook heb ik geprobeerd op mijn experia box met http://192.168.2.254 in te loggen maar de installatie service monteur heeft geen paswoord bij ons achtergelaten dus kan ik er niet in, helaas. Beetje een zooitje.
Reputatie 7
Ook heb ik geprobeerd op mijn experia box met http://192.168.2.254 in te loggen maar de installatie service monteur heeft geen paswoord bij ons achtergelaten dus kan ik er niet in, helaas. Beetje een zooitje.Initieel is het wachtwoord leeg en moet je na het inloggen een wachtwoord aanmaken.
Is er wel een wachtwoord gezet en kan je die niet achterhalen dan zit er niets anders op dan de Experia Box met de paperclip methode een factory reset te geven. (Het wachtwoord zal weer leeg zijn.)

Ik heb op de website van KPN gezien dat er gewerkt wordt aan problemen met de experia v10 box software voor synology nas systemen.Maar er zijn helemaal geen problemen met de software t.a.v. Synology NASsen. Bij ons staat er al jaren zonder probleem een Synology NAS te draaien.

Reageer