Beantwoord

Ongewenste uitkomst wifi-manager (25mb/s)

  • 14 April 2021
  • 2 reacties
  • 49 keer bekeken

Al 2 gebeld met kpn dat de WiFi boven niet sterk genoeg is. Moet je de manager gebruiken om te kijken hoe sterk het is kom op de 25 en kan ik geen monteur krijgen dat hi ff alles doorloopt in je huis omdat je onder de 20 moet zittenĀ , belachelijk. Wel elke maand een dik bedrag neerleggen voor alles maar hulp krijgen ho maar.

Als je elk jaar veranderd van provider krijg je alles, ben je vaste klant krijg je helemaal niks.

de helpdesk die niks voor je kan doen en mogen doen voor je, erg jammer dit

*Admin: titel aangepast voor een betere vindbaarheid

icon

Beste antwoord door NHendriks 14 April 2021, 17:41

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Is die 25 mbit als u de manager helemaal boven in huis doet?

Reputatie 7
Badge +11

25Mbps is inderdaad boven de 20Mbps norm (behalve bij ADSL) die KPN hanteert voor een gratis wifiverbetering. 20Mbps is voor normaal gebruik ook voldoende, als je zelf meer dan dat wilt dan is het normaal om zelf te investeren in wifiverbetering. Het is overigens tegenwoordig heel normaal om extra wifi access points in huis te hangen. De apparatuur is verbeterd maar we zijn ook steeds meer gaan vragen van wifi dus vaak kom je er bijna niet meer onderuit om zoiets aan te schaffen.Ā 

Ā 

De analogie dat je als vaste klant niks krijgt begrijpik niet helemaal. Bij je stroomleverancier krijg je ook niet iets als je al jaren klant bent toch? Hier krijg je ook lokkertjes om daar een contract af te sluiten maar daarna ook nooit meer iets. Waarom zou een telecomaanbieder dit dan wel moeten doen? KPN is en blijft een commercieel bedrijf, als ze ineens overal waar de klant het maar wilt een monteur gaan inzetten (die er overigens ook maar beperkt zijn) of gratis spullen gaan weggeven dan wordt er ook geen geld meer verdient en gaan ze vanzelf failliet. Kan ook niet de bedoeling zijn.