Vraag

Plex op synology nas via experia

  • 12 January 2019
  • 6 reacties
  • 233 keer bekeken

Ik heb plex geinstalleerd op mijn synology nas. Als ik plex open dan blijft die naar de sever zoeken. ik heb een Experia Box V10A. Kan iemand mij helpen om dit werkend te krijgen?

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Kan iemand mij helpen?
Reputatie 7
Badge +25
Ik durf je niet te zeggen waar dit aan kan liggen @kingjohn. Ik gebruik zelf ook Plex (maar niet op een NAS). Je hebt wel specifiek de Plex Media Server geïnstalleerd neem ik aan? En daarna geconfigureerd?

Wellicht kan deze pagina ook helpen: https://support.plex.tv/articles/
Ja die heb ik geïnstalleerd. Van wat ik heb gevonden moet ik port forwarding instellen op de experia box v10a. Kun je mij dmv screenshots laten zien hoe ik dat moet doen? Ik moet poort 32400 open zetten.
Reputatie 7
Badge +25
Ik zal je eerlijk zeggen dat ik geen poorten heb hoeven forwarden voor Plex. Dus dan bedoel ik om binnen mijn eigen netwerk te streamen. Ik gebruik Plex niet buiten mijn eigen netwerk... Je kan ook UPnP aanzetten in het modem om het jezelf wat makkelijker te maken.

Hier vind je trouwens een flinke uitleg over port forwarding op de V10A: https://forum.kpn.com/internet-9/experiabox-v10a-poort-open-zetten-459268
Reputatie 7
Zolang je op het LAN blijft hoef je nooit port-forwardings te maken of UPnP op de router aan te zetten.
ok thnx