Beantwoord

tweedehands v8 aansluiten

  • 24 February 2021
  • 1 reactie
  • 66 keer bekeken

Per ongeluk is er water over onze oude V8 gegaan. Op marktplaats meteen een nieuwe kunnen scoren, maar deze krijgen we met geen mogelijkheid aan de praat. Het internet lampje blijft rood. Zijn er zaken die wij in moeten stellen, of stappen die we moeten doorlopen met een andere modem? Plug&play werkt voor ons blijkbaar niet😁

icon

Beste antwoord door JB22_ 24 February 2021, 15:30

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7

Apparatuur van kpn is bruikleen (je betaald tenslotte voor de diensten die je afneemt), bij een defect kun je gewoon de klantenservice bellen en krijg je wel een vervanging toegestuurd, waterschade door een oorzaak en daardoor geen diensten hebben is natuurlijk nooit leuk. Heb je vaak de volgende dag een vervangend exemplaar thuis. De modem die jij hebt gekocht, staat ook niet op jou abonnement geregistreerd, daarom werkt deze nu ook niet. 

Alles wat in bruikleen is, hoort niet verkocht te worden, de partij waarvan jij het modem hebt gekocht, had dit niet moeten doen, niet handig, uiteindelijk zal bij die partij de vervangingswaarde in rekening worden gebracht als hij deze indien nodig (bv bij overstappen) niet kan retourneren. 

Dus breng die lekker terug, vraag je geld terug, en bel even met 0800-0402.