Beantwoord

Wifi experia altijd vlakbij experiabox? (v10)

  • 2 July 2020
  • 6 reacties
  • 135 keer bekeken

Moet de Wifi versterker altijd vlak bij de experia box geplaatst worden?

De plaats in de meterkast is wat ongelukkig, de omgeving verpest ook het signaal van de versterker.

Is er een mogelijkheid, bijvoorbeeld na het initiëren van de versterker deze via de kabel in een andere ruimte te zetten. De kabel wordt nu voor de tweede versterker gebruikt, maar ik zou liever de tweede versterker gebruiken ook de rest van het huis van prima wifi te voorzien.

Hoe schakelt de versterker de experia box uit?  Is dat ook handmatig te doen? Dezelfde vraag voor de versterker, kan die handmatig ingesteld worden?

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

icon

Beste antwoord door Nick83 4 July 2020, 09:18

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Welke versterker heeft u? De SuperWifi's? 

Maar ja, het maakt niet uit waar je hem neerzet. Als hij nu bekabeld naast de Experiabox staat, dan kan die ook bekabeld elders in huis staan. Dat is geen probleem.

Op de Experiabox kun je inloggen via http://192.168.2.254

Nee, het zijn wifi versterkers van KPN, vierkante zwarte. Er moet volgens de handleiding één bij de experia box geplaatst worden, deze schakelt de wifi van de experia uit. Zo gouw je hem weghaalt gaat de experia weer werken.

Reputatie 7
Badge +24

Welke Experiabox heeft u? 

 

V10

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @simpelm34, welkom terug!
Er zit niet zozeer een maximum afstand tussen je experiabox en wifi experia maar bij het gebruik van de experia wifi wordt het wifi van je V10 uitgezet zoals je noemt​​​. Als je experiabox op een ongelukkige plek staat (wat wifi betreft) is het juist goed om je eerste wifi experia er een stukje vandaan te zetten zodat je optimale dekking in je huis hebt!

Is het installeren inmiddels gelukt?

Reputatie 7
Badge +20

We hebben niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!