Sticky

Word jij de thuisnetwerk expert van KPN?

Word jij de thuisnetwerk expert van KPN?
Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1853 reacties
Een spelcomputer aansluiten, draadloos printen of een poort forwarden; je komt dit soort onderwerpen allemaal tegen in de “thuisnetwerk” categorie op het KPN forum. In de maand januari gaan we extra aandacht besteden aan dit onderwerp en dat doen we met een competitie: “Wie wordt de thuisnetwerk-expert van KPN!”

Hoe doe je mee?
Meedoen is heel gemakkelijk, hiervoor heb je natuurlijk een forumaccount nodig. Om de ”thuisnetwerk-expert” te worden is het de bedoeling dat je andere forumgebruikers helpt met het oplossen van hun vraag. Aan het eind van de maand januari kijken wij wie de meeste antwoorden heeft gegeven (die ook gemarkeerd zijn als antwoord) en de top 3 wint een leuke prijs.

Wat kan je winnen?
Uiteraard snappen wij dat de grootste beloning het helpen van andere mensen is! Maar omdat het een competitie is zetten wij er ook graag iets tegenover. De top drie krijgt om te beginnen van ons de badge voor “thuisnetwerk-expert” (en daarmee natuurlijk de eeuwige roem). Om het extra spannend te maken krijgt de top drie ook de mogelijkheid om zijn of haar thuisnetwerk uit te bouwen. Hiervoor krijgt de winnaar een tegoedbon van 250 euro en de nummers 2 en 3 ieder 125 euro te besteden in onze apparatuur voor thuis shop of bij bol.com.

De spelregels
De competitie begint op 1 januari en loopt door tot 31 januari 2019. Wij zullen begin februari zo spoedig mogelijk de winnaars op de hoogte stellen. Uiteraard zullen wij de competitie met de grootst mogelijke zorg laten verlopen, over de uitslag kan echter niet worden gecorrespondeerd.

Nog vragen?
Heb je nog vragen over deze actie, dan mag je die hieronder stellen. Wij zullen tussentijds uiteraard nog even laten weten hoe het ervoor staat!

12 reacties

Reputatie 7
Badge +14
Leuke actie 🙂
Reputatie 7
Badge +16
Het is een leuke actie, alleen denk ik wel dat weer dezelfde forumleden weer wat winnen, omdat dat er ook forumleden ontzettend veel weten van het thuisnetwerk. Vind ik ook niet erg, wil alleen even aangeven dat ik er niet aan mee doe.
Want ik maak hier geen kans op, omdat ik meer van Interactieve TV weet. 😉
Reputatie 6
Badge +8
Zeker een leuke actie. Maar wat Dennis Schrev schrijf .daar geloof ik ook in er zijn mensen die hier veel verstand van hebben. Niet dat ik ze het niet gunnen. Maar het is zo goed. Een hele fijne kerst dagen. En natuurlijk ook een gelukkig nieuwjaar 2019😉 het zal mij ook niet lukken daarom doe ik ook niet mee 😀
Reputatie 7
@Allart, mag ik ook buiten mededinging meedoen?

Mijn thuisnetwerk is immers compleet, tenzij jullie natuurlijk de ATA Grandstream HT802 in de webshop plaatsen, want dan ga ik me uit de naad werken. 😉
Reputatie 7
Badge +16
wjb schreef:

@Allart, mag ik ook buiten mededinging meedoen?

Mijn thuisnetwerk is immers compleet, tenzij jullie natuurlijk de ATA Grandstream HT802 in de webshop plaatsen, want dan ga ik me uit de naad werken. ;-)


😂🤣 Die is leuk @wjb! Lol!
Badge
Leuke actie.
Maar zoals ik het lees, zijn er die er meer van weten als ik.
bij mijn vorige provider,Zeelandnet🙈🙈werdt mijn aangeboden oplossingen, reactie ed, NIET gewaardeerd!
Dus, ik ga die club per 01-02-2019verlaten, ivm anders een afkoop som!
En die gun ik ze echt niet meer.
Als hobby, was , ben ik voor velen de helpdesk.
Ik hoop dan ook, dat ik op dit forum mijn bijdrage mag en kan leveren.

Reputatie 2
Badge
Super actie. Alleen met mijn beroep ben ik beetje bevoorrecht, ik werk namelijk in de IT.
Gun het graag iemand anders om deze actie te winnen! 🙂
Reputatie 7
Badge +12
Dank voor al jullie reacties, het helpen van andere forum gebruikers staat natuurlijk altijd voorop, dus jullie hulp blijft zeer gewaardeerd! Tipje van de sluier, we zullen deze actie ook overwegen voor andere categorieën op het forum, dus mocht je daar meer feeling mee hebben, dan komt dat zeker goed!
Reputatie 7
Badge +10
Ha Ricardo (@mAiden), leuk dat je een KPN forumaccount hebt. We accepteren ook antwoorden van 'IT'ers', we sluiten hier niemand uit voor deelname 😉 Zou een beetje gek zijn, de beste topsporter mag toch ook medailles halen op de spelen. Die zegt ook niet laat een ander het maar doen. Als je mee wilt doen, let'go for it!
Reputatie 7
Badge +14
Nadia schreef:

Ha Ricardo (@mAiden), leuk dat je een KPN forumaccount hebt. We accepteren ook antwoorden van 'IT'ers', we sluiten hier niemand uit voor deelname 😉 Zou een beetje gek zijn, de beste topsporter mag toch ook medailles halen op de spelen. Die zegt ook niet laat een ander het maar doen. Als je mee wilt doen, let'go for it!Zeg n's. Hoe veel van de actieve mensen op 't forum werken in de IT 😉 😊
Reputatie 7
Badge +10
Ik ken (bijna) alleen maar IT'ers (of op zijn minst hobbyisten) op het forum 😉
Reputatie 7
Badge +12
Beste mensen, wat fijn dat er zoveel geholpen wordt met de thuisnetwerk vragen, hierbij enkele cijfers ruim over de helft van deze maand.

Tot nu toe is 83% van de vragen in het thuisnetwerk in januari al beantwoord! Drie kwart van deze antwoorden kwam van jullie! #toppers! In de top drie is het spannend, WJB voert de lijst aan met PeterG in de achtervolging. Plek drie is nog onbeslist (veel mensen zitten dicht bij elkaar), kortom het podium is nog lang niet definitief!

Begin februari maken we de uitslag bekend.

Reageer