Sticky F.A.Q.

iPhone 15 bij KPN, levertijden en specificaties

  • 15 September 2023
  • 908 reacties
  • 57250 keer bekeken
iPhone 15 bij KPN, levertijden en specificaties
Reputatie 7
Badge +19

Het is zo ver, Apple heeft de iPhone 15 onthuld. Vanaf vrijdag 15 september om 14:00 uur pre-order je de iPhone 15 bij KPN. Ben je benieuwd naar de specificaties en/of levertijden van de nieuwe iPhone? Je leest het in dit topic.

 

Specificaties iPhone 15 (Pro)

Een nieuwe iPhone betekent nieuwe specificaties. Dit jaar zijn er weer veel nieuwe ontwikkelingen voor de iPhone. De nieuwe iPhone 15 toestellen hebben sinds dit jaar een nieuwe aansluiting, namelijk USB-C. 

Bij de iPhone Pro (Max) maakt 'mute-knop' aan de zijkant plaats voor de actieknop. Deze actieknop is vrij in te stellen voor verschillende apps met allerlei functies zoals het openen of activeren van je zaklamp, stiltemodus, dictafoon of camera.

Benieuwd naar de details van alle modellen uit de iPhone 15-serie? Gebruik ons handige overzicht hieronder en kies welke iPhone het beste bij jou past.

  iPhone 15 iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max
Camera (achterzijde) Wide en ultra-wide Wide en ultra-wide Wide, ultra-wide en telephoto Wide, ultra-wide en telephoto (periscope lens)
Camera (megapixels) 48MP 48MP 48MP 48MP
Display 6.1-inch Super Retina XDR 6.7-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.7-inch Super Retina XDR
Kleuren Zwart, blauw, roze, geel, groen Zwart, blauw, roze, geel, groen Zwart, zilver, blauw, grijs Zwart, zilver, blauw, grijs
Batterij 3877 mAh 4912 mAh 3650 mAh 4852 mAh
Processor A16 Bionic (4nm) A16 Bionic (4nm) A17 Pro-chip (3nm) A17 Pro-chip (3nm)
Opslagruimte 128GB, 256GB, 512GB 128GB, 256GB, 512GB 128GB, 256GB, 512GB, 1TB 256GB, 512GB, 1TB
Geheugen 6GB 6GB 8GB 8GB
Poort USB-C port USB-C port USB-C port USB-C port

 

Apple iOS 17

Apple heeft ook een nieuwe versie van hun besturingssysteem aangekondigd. Je leest hier alles over Apple iOS 17.

 

Levertijd iPhone 15 (Pro) bij KPN

De nieuwste iPhone is vanaf vrijdag 15 september om 14:00 uur te pre-orderen bij KPN. De normale verkoop begint op vrijdag 22 september om 08:00 uur.

De eerste uitlevering van de iPhones begint op 22 september, tegelijk met de normale verkoop. Je kunt de status van jouw bestelling volgen in Mijn Bestelling
 

Uitlevering in partijen

Voor de uitlevering van de nieuwe iPhone 15 zijn wij afhankelijk van Apple. Apple levert zijn toestellen in partijen aan ons uit. We ontvangen dus niet alle iPhone's in één keer, maar in kleinere hoeveelheden. Wanneer je jouw bestelde iPhone ontvangt hangt af van het model, kleur en geheugencapaciteit.

 

We houden je op de hoogte

Na het plaatsen van jouw bestelling, krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Hierin staat ook direct wanneer wij verwachten jouw nieuwe iPhone 15 te leveren. Als de levering vertraging op loopt, krijg je van ons apart bericht hierover. Houd voor de meeste actuele verwachte levertijd Mijn Bestelling in de gaten. Zodra we jouw toestel binnen hebben, komt deze natuurlijk direct jouw kant op. Je krijgt van ons een e-mail wanneer het zover is.

 

Apple Watch Series 9

Naast de nieuwe iPhone heeft Apple ook de Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2 gelanceerd. Je bekijkt de Apple Watch bij KPN hier.

 

Wil je nog meer kijken en vergelijken, check dan zeker onze vergelijkingspagina's:

iPhone 15 vs iPhone 14
iPhone 15 vs iPhone 15 Pro

 

Veelgestelde vragen

 

 Wanneer komt de iPhone 15 uit?

De release datum van de nieuwe iPhone 15 is vrijdag 22 september 2023.

 

Wat kost een iPhone 15?

Voor de beste prijzen bestel je de iPhone 15 bij KPN. Stel jouw abonnement zelf samen en ga voor jouw ideale iPhone met abonnement. Bij het bestellen vind je ook de prijs van jouw gekozen iPhone 15.  

 

Waar kan ik de iPhone 15 bestellen?

De iPhone 15 is vanaf vrijdag 22 september gemakkelijk te bestellen via onze shop. Wil je de iPhone 15 als een van de eerste in huis hebben? Pre-order de nieuwe iPhone 15 vanaf vrijdag 15 september 14:00 via onze shop.

 

 Kan ik met de iPhone 15 gebruikmaken van 5G?

Ja, je kan met de iPhone 15 5G gebruik maken van het krachtige 5G-netwerk van KPN.   

 

Welke simkaart kan ik gebruiken voor mijn iPhone 15?

Bij de iPhone 15  kan je een dualsim gebruiken met twee actieve e-sim's of een nanosimkaart en een e-sim.  

 

Kan KPN op basis van mijn ordernummer een exacte leverdatum geven?

Helaas kan onze klantenservice ook geen exacte leverdatum aan je doorgeven. We weten van tevoren niet precies hoeveel, welke type, kleur en geheugencapaciteit we bij een levering van Apple ontvangen. Beschikbare toestellen worden uitgeleverd op volgorde van bestelling. Wij doen er natuurlijk alles aan om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Je krijgt van ons bericht als het toestel jouw kant op komt.


Je kunt de status van jouw bestelling volgen in Mijn Bestelling. Zo gauw er een datum bekend is en jouw toestel naar je toe komt, kan je het daar zien.

 

Ik heb per ongeluk de verkeerde type/ kleur/geheugencapaciteit besteld, kan ik dit nog wijzigen?

Je bestelling wijzigen nadat je deze hebt afgerond kan helaas niet. We hanteren een strak order- en leverschema. Omdat we jouw toestelkeuze hebben vastgelegd, is de uitlevering van je bestelling gekoppeld aan het type, kleur en geheugencapaciteit. Je order annuleren en opnieuw plaatsen kan natuurlijk wel. Neem daarvoor contact op met de klantenservice via 0800 0402.

 

Let op: je bestelling komt hiermee wel weer achteraan de wachtrij te staan. Controleer daarom je bestelling vooraf goed!

 

Is de iPhone 15 waterdicht?

De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een IP68-classificering volgens IEC-standaard 60529. Dit houdt in dat ze spat-, water- en stofbestendig zijn tot 30 minuten en 6 meter diep. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat dit minder kan worden door slijtage door gebruik.   

* De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn spat-, water- en stofbestendig en getest onder gecontroleerde omstandigheden.   

 

Kan ik de iPhone 15 ook zakelijk bestellen?

Natuurlijk kan je de iPhone 15-serie ook bij KPN zakelijk bestellen. Kijk voor de mogelijkheden in onze  zakelijke shop. 

 

Apple heeft de Apple Watch Series 9 aangekondigd, gaat KPN deze ook verkopen?

Verberg inhoud

Ja! Hier vind je de beschikbare Apple Watches


908 reacties

Reputatie 3

Ik heb dit keer geen mail ontvangen? Wat raar

Helaas nu wel. Begin er nu echt over na te denken te annuleren. Reviews zijn namelijk ook niet heel top. 

Reputatie 2

Krijg nu ineens een nikszeggende “update” mail met “Nog even geduld”.

 

Heb er echt geen woorden voor, wat een sneu bedrijf is dit….

Reputatie 5
Badge +3

Even is vast geen paar weken 

Reputatie 1

Krijg nu ineens een nikszeggende “update” mail met “Nog even geduld”.

 

Heb er echt geen woorden voor, wat een sneu bedrijf is dit….

Hier precies het zelfde vanmiddag ook mail gehad … waar ik niks aan heb “ nog even geduld “ nou dat geduld word steeds minder … 

 

 

Reputatie 2

Even is vast geen paar weken 

“Even” is summier en zegt geen ene reet. Kan 1 week zijn, maar ook 4, 5 of 8 weken.

Je lijkt wel een medewerker bij KPN…. Manmanman, vermoeiend. 

Reputatie 3
Badge

Om even eerlijk te zijn, ik vind dat er veel mensen klagen op dit forum. Ik snap de frustratie, en ik snap dat je je telefoon zo snel mogelijk wilt hebben.

Ja, misschien had KPN de levertijden beter moeten vermelden op hun website, dat was nu niet het geval maar ik weet zeker dat ze daar nu rekening mee houden.

Hou ook in je achterhoofd dat KPN misschien wel weinig informatie van Apple krijgt over levertijden en daarom kunnen ze ons niet op de hoogte houden. 

Badge

Om even eerlijk te zijn, ik vind dat er veel mensen klagen op dit forum. Ik snap de frustratie, en ik snap dat je je telefoon zo snel mogelijk wilt hebben.

Ja, misschien had KPN de levertijden beter moeten vermelden op hun website, dat was nu niet het geval maar ik weet zeker dat ze daar nu rekening mee houden.

Hou ook in je achterhoofd dat KPN misschien wel weinig informatie van Apple krijgt over levertijden en daarom kunnen ze ons niet op de hoogte houden. 


Het is natuurlijk logisch omdat het voor vrijwel iedereen om een groot bedrag gaat. Voor zo’n gigantisch bedrag vind ik dat enige openheid en transparantie echt op zijn plaats is.

Naast dat, het is onduidelijk of KPN erg slecht communiceert, of dat Apple met te weinig informatie komt. Als zoveel mensen een pre order doen, vind ik het meer dan normaal om iedere week een mailtje te sturen met een update in plaats van hetzelfde mailtje te sturen als 2 weken geleden.

Reputatie 1

Gisteren weer een mail gehad dat ie niet op voorraad is en dat ik op de hoogte gehouden zal worden.. ik neem aan dat ie deze week dus ook niet komt? Erg jammer dit.
 

Ik begrijp dat jullie afhankelijk zijn van Apple, maar ik vind het niet kunnen dat ik (in de pre-order) langer moet wachten dan mensen bij andere providers die ná de pre-order hebben besteld, en die ‘m al wel in huis hebben. 

Bij Vodafone hebben ze wel een mooi overzicht staan die wekelijks wordt ge-updated. Tuurlijk is Apple diegene die bepaalt, maar zo kan je wel iets transparant laten zien.

 

https://www.vodafone.nl/telefoon/informatie/levertijd

 

En waarom blijven ze (KPN) maar een mail sturen met “ de Iphone 15 Pro Max is gereserveerd”

we houden u op de hoogte.

dit is de 3e dezelfde mail , hier schiet je totaal niets mee op en je bijft in het ongewisse.

Laten ze dan een mail sturen als de Iphone daadwerkelijk geleverd gaat worden.

zo houden ze je aan het lijntje, maar goed het is vervelend maar beter communiceren zou stukken beter zijn.

Reputatie 7
Badge +20

@Coyote54, Ik snap je feedback, is alleen lastig. Willen je graag op de hoogte houden, maar zijn ook weer afhankelijk van de levering vanuit Apple. Willen je wel laten weten dat we je niet vergeten zijn. 

En waarom blijven ze (KPN) maar een mail sturen met “ de Iphone 15 Pro Max is gereserveerd”

we houden u op de hoogte.

dit is de 3e dezelfde mail , hier schiet je totaal niets mee op en je bijft in het ongewisse.

Laten ze dan een mail sturen als de Iphone daadwerkelijk geleverd gaat worden.

zo houden ze je aan het lijntje, maar goed het is vervelend maar beter communiceren zou stukken beter zijn.

apart, ik heb er maar 1 ontvangen. en de bestelling staat nog steeds op controleren. 

Bij Vodafone hebben ze wel een mooi overzicht staan die wekelijks wordt ge-updated. Tuurlijk is Apple diegene die bepaalt, maar zo kan je wel iets transparant laten zien.

 

https://www.vodafone.nl/telefoon/informatie/levertijd

 

Handig… dit zijn dan mogelijk ook de levertijden voor KPN aangezien beide bedrijven afhankelijk zijn van Apple.

Ben ik de enige die dus nu al lang in ‘mijn bestelling’ vast zit bij het controleren? Vind het eigenlijk niet kunnen als bedrijf om je klanten in het donker te laten voor zon lange tijd zonder update.

 

Admin: samengevoegd met lopend topic over dit onderwerp

Reputatie 1

Het woord Pre-order krijgt wel een andere betekenis. Je kunt de schuld bij Apple neerleggen die waarschijnlijk kunstmatig schaarste creëerd maar als KPN kun je ook afspraken maken over aantallen en zorgen dat pre orders direct uitgeleverd worden en het anders gewoon geen pre order noemen als je al weet dat je toch niet kunt leveren. Je krijgt bijvoorbeeld 1000 toestellen en de eerste die bestellen krijgen geleverd en daarna is het gewoon vanaf de 22e bestellen. Dan weten de mensen die de 15e besteld hebben meteen of ze geleverd krijgen of niet. 

Reputatie 1

Het woord Pre-order krijgt wel een andere betekenis. Je kunt de schuld bij Apple neerleggen die waarschijnlijk kunstmatig schaarste creëerd maar als KPN kun je ook afspraken maken over aantallen en zorgen dat pre orders direct uitgeleverd worden en het anders gewoon geen pre order noemen als je al weet dat je toch niet kunt leveren. Je krijgt bijvoorbeeld 1000 toestellen en de eerste die bestellen krijgen geleverd en daarna is het gewoon vanaf de 22e bestellen. Dan weten de mensen die de 15e besteld hebben meteen of ze geleverd krijgen of niet. 

Amen! Precies dit zouden ze moeten doen. Nu zijn er waarschijnlijk honderden/duizenden mensen blij gemaakt met een dode mus met een zogenaamde pre-order en een bevestigingsmail dat het toestel voor je is gereserveerd. Wat uiteindelijk helemaal niet betekende dat je je toestel op de dag van de release in huis had. Het is gewoon vals van KPN om zo met je klanten om te gaan. Alles maar afschuiven op Apple is dan ook té makkelijk en komt er bij mij niet in. 

Als ik het zo bekijk lijkt het dat Apple elke dinsdag de providers waaronder ook kpn op de hoogte houd van de leverdatums of een partij toestuurt. Ze zouden anders niet de schatting van leverdatum kunnen veranderen. Zo heb ik vandaag ook gemerkt dat mijn model die ik ge-preordered had op 15 september (pro max blue 256gb) nu een levertijd van 5 tot 6 weken heeft terwijl het gister nog 2 tot 3 weken was. 

Reputatie 1

Op de site van Vodafone staat dat de iPhone 15 Plus Pink leverbaar is, terwijl ik gisteren van KPN een mail heb gehad dat ie nog niet leverbaar is.. ben benieuwd wanneer ik ‘m mag verwachten (heb ‘m in de pre-order besteld)

Reputatie 3

Inmiddels is de levertijd op de website voor mijn bestelde toestel al 7 weken. Als het echt zolang gaat duren kan ik net zo goed annuleren en wachten op de 16 😂

Levertijd op de site van Vodafone is veranderd. 

Bij Vodafone hebben ze wel een mooi overzicht staan die wekelijks wordt ge-updated. Tuurlijk is Apple diegene die bepaalt, maar zo kan je wel iets transparant laten zien.

 

https://www.vodafone.nl/telefoon/informatie/levertijd

 


De levertijden zijn veranderd. Ze kijken daar nu naar “Besteld t/m 3 okt”  en “Besteld vanaf 3 okt”. Gunstig, mocht KPN dit ook hanteren. Dan komt mijn 15 Pro BT 128GB veel eerder dan gisteren nog de planning was. 

Zojuist een SMS en email ontvangen dat de mijne bezorgd kan worden. Iphone 15 pro max 256gb blue titanium. Veel succes allemaal hoop dat jullie hem ook snel krijgen 

Reputatie 1

Zojuist een SMS en email ontvangen dat de mijne bezorgd kan worden. Iphone 15 pro max 256gb blue titanium. Veel succes allemaal hoop dat jullie hem ook snel krijgen 

Super!

 

Mijn status staat nog op controleren maar wel met dit er onder:

Uw gegevens zijn goedgekeurd en de Apple iPhone 15 Pro Max 5G 256GB, Natural Titanium is op voorraad. Wij maken uw bestelling klaar voor verzending.

 

Blij !!

Reputatie 3

Mijn status staat nog op controleren maar wel met dit er onder:

Uw gegevens zijn goedgekeurd en de Apple iPhone 15 Pro Max 5G 256GB, Natural Titanium is op voorraad. Wij maken uw bestelling klaar voor verzending.

Lekkah! 
 

mag ik vragen wanneer je je bestelling hebt gedaan? Dan weet ik wellicht waar ik in de ‘rij’ sta

Reputatie 1

Lekkah! 
 

mag ik vragen wanneer je je bestelling hebt gedaan? Dan weet ik wellicht waar ik in de ‘rij’ sta

 

Status is trouwens 'in verwerking'. Meteen op 15 september tijdens de pre-order rond 14:20.

Reputatie 3

Status is trouwens 'in verwerking'. Meteen op 15 september tijdens de pre-order rond 14:20.

Jezus te paard, dan moet ik nog even een week of twee geduld hebben. Ik i.v.m werk pas rond 18:00.

 

geniet er van! 

Reageer