Beantwoord

Plaatsen nieuw topic op forum loopt vast/geeft geen bevestiging

  • 13 August 2023
  • 3 reacties
  • 59 keer bekeken

Reputatie 6
Badge +6

Nu ik net zelf een nieuwe vraag plaatste, snap ik waarom er zoveel posts dubbel te zien zijn op dit forum: na klikken “Plaats” verandert die knop in een “progress” animatie, maar die gaat niet weg als je vraag allang geplaatst is.

In mijn Firefox bij verversen van de pagina geen waarschuwing dat je je tekst kwijtraakt, en daarna een leeg formulier. Maar dat doen andere browsers misschien beter, zodat mensen dezelfde tekst nog een keer plaatsen. En nog een keer.

 

 

KPN Forum: plaatsen nieuwe vraag duurt oneindig lang.

 

Laatste Firefox op macOS, met uBlock Origin om extreme tracking tegen te gaan.

 

KPN Forum: uBlock Origin rapportage.

 

Niets bijzonders te zien in de Developer Tools (network traffic geeft geen fouten, en console laat alleen “Some cookies are misusing the recommended “SameSite“ attribute” zien).

Ik had hier bij mijn eerdere vragen géén last van. Zelfde browser op dezelfde laptop. Zelfde probleem bij plaatsen van déze vraag.

icon

Beste antwoord door Alex van KPN 13 August 2023, 16:40

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +24

Hi Arjen, dankjewel voor het melden. 

We zijn hier inmiddels mee bezig! 

Reputatie 6
Badge +6

@Alex_P, trouwens, ik snap de categorieën ook niet:

KPN Forum: waar is de categorie “Uitleg over de KPN Community”?

(Jullie hebben mijn foute keuze al gefixt, maar mijn bericht kwam dus in https://forum.kpn.com/stel-je-vraag-2 terecht.)

Reputatie 7
Badge +24

Ik verwacht dat dat ook met deze storing te maken heeft, maar het gebeurt gelukkig niet veel. 

Reageer