Sticky

Welkom op de KPN community: hoe werkt het?

  • 17 December 2021
  • 3 reacties
  • 1545 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +15

Op het KPN Forum vind je alles over onze diensten en producten. Dit is dé plek waar we met elkaar in gesprek gaan. De KPN-community denkt met je mee en helpt bij het vinden van een antwoord op jouw vraag! We discussiëren ook graag over uiteenlopende KPN-gerelateerde onderwerpen, delen de nieuwste informatie én jij kunt anderen helpen met het delen van kennis.

 

Heb je een vraag? De community helpt je graag!

De community bestaat uit mensen net als jij: onze klanten met interesse in onze producten. Alle vragen die je op het forum stelt, leg je dus voor aan mede-klanten. Voordat je een vraag aan de community stelt, is het verstandig om eerst opzoek te gaan naar informatie. Zo kun jij direct verder met het antwoord. 

Zo vind je snel antwoord op je vraag;

 

Geen antwoord gevonden?

Leg je vraag dan voor aan de community. Maak daarvoor altijd een nieuw topic aan zodat je vraag niet verwaterd in een al lopende discussie. 
 

Een paar handige tips voor het aanmaken van een topic:

Je wilt natuurlijk dat je vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we een aantal tips voor je. 

  1. Bedenk een duidelijke titel: een korte zin die je vraag omschrijft werkt het beste!
  2. Vermeld belangrijke details: foutmeldingen, soort apparaat, merk- en typenummers.
  3. Wees kort en bondig: zorg ervoor dat je bericht niet te lang wordt, hiermee voorkom je dat de lezer afhaakt. 
  4. Gebruik niet te veel: hoofdletters, markeringen, dikgedrukte tekst of leestekens. Dit komt al snel druk over en maakt je tekst minder aantrekkelijk om te lezen.
  5. Vermeld nooit je persoonlijke gegevens: mocht het toch nodig zijn, dan vraagt een moderator je om je gegevens in je forumprofiel te plaatsen. Je profiel is niet toegankelijk voor anderen.  
  6. Zet je vraag in de juiste categorie: een vraag over je internetsnelheid hoort in de categorie ‘internet’, bijvoorbeeld.
  7. Je bent klaar! Nu is het afwachten totdat iemand als eerste reageert op jouw vraag. Je ontvangt van ons automatisch een mailnotificatie wanneer er een reactie is :) 

Denk eraan dat we hier van elkaar leren en dat andere forumleden graag helpen. Wees daarom altijd vriendelijk en behulpzaam wanneer een ander om meer informatie vraagt. Een prettige open sfeer vinden we belangrijk. Iedereen is welkom, wij zijn het netwerk van Nederland.    

 

KPN moderators

Natuurlijk zijn er ook medewerkers van KPN actief. Moderators zorgen ervoor dat informatie goed vindbaar is, zodat iedereen er iets aan heeft. We begeleiden de gesprekken én controleren alle berichten. Ook schrijven we interessante berichten en artikelen. Komt de community er niet uit? Dan zijn wij er om je verder te helpen. Lees hier meer over ons.  


Heb jij zin om anderen te helpen door het delen van jouw kennis? 

Top! Alle nieuwe vragen komen terecht op de voorpagina onder ‘Help anderen’. Je kunt direct aan de slag, en wie weet heb jij het beste antwoord op de vraag. 


3 reacties

Hoe ontvang ik een respons op mijn vraag?

Reputatie 7
Badge +16

Via een mail een berichtje dat er gereageerd is. Mits ingesteld. 

Zoals nu, dus! Bedankt, Joep1965!

Reageer