Een bericht op het forum plaatsen

  • 5 maart 2014
  • 0 reacties
  • 4384 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1884 reacties
In dit bericht leggen we je uit hoe je zelf een bericht op ons forum kan maken. Voordat je dit gaat doen raden wij je aan eerst te zoeken (dat wordt hier uitgelegd) of er al een forum discussie bestaat die aansluit bij je vraag.

Kies als eerste voor de juiste forum categorie, als je bijvoorbeeld een vraag wil stellen over je glasvezel verbinding, dan kies je voor de categorie “Internet”. Heb je een vraag over je mobiele telefoon, dan stel je die in de categorie “Mobiele toestellen”. Als je op de juiste categorie hebt geklikt dan kies je simpelweg de witte knop “Start een gesprek” om een forum bericht te plaatsen.


Titel en tekst
Bij het maken van een nieuw bericht vul je als eerste de titel in, geef je bericht een duidelijk onderwerp mee, op die manier snapt iedereen direct waar je vraag over gaat.

In het tekstveld onder de titel kan je een bericht schrijven. Hou je bericht overzichtelijk en kernachtig, op die manier zullen de community leden je tekst eerder en beter lezen.


Wees eveneens zorgvuldig in de informatie die je deelt met de andere leden van het forum. Wees terughoudend met het delen van privégegevens. Ongepaste inhoud van berichten wordt door de community managers verwijderd.

Ben je helemaal klaar? Klik dan op “Plaats” om het bericht op het forum te plaatsen.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer