Een eigen avatar gebruiken

  • 5 maart 2014
  • 0 reacties
  • 3401 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
Op ons KPN forum kan je gebruik maken van een avatar, dit is een afbeelding die aan je persoonlijke profiel is gekoppeld. Deze avatar verschijnt naast de berichten die je op het forum plaatst, zo herkennen andere forum gebruikers meteen dat jij een antwoord hebt gegeven. Daarnaast maakt een avatar het forum gewoon leuker en levendiger. We vinden het dan ook leuk als je een avatar gebruikt.

Om je avatar in te stellen ga je allereerst naar je eigen profiel, dit doe je door rechtsboven, bij de welkomst boodschap, op je eigen naam te klikken. 

https://

Vervolgens kies je aan de rechterzijde voor de optie “Een afbeelding uploaden” (alleen als je nog geen afbeeldingen hebt, anders staat er “Afbeeldingen weergeven”). In deze zogenaamde afbeeldingen bibliotheek kan je een plaatje vanaf je computer uploaden naar het forum. 

https://

Staat je afbeelding op het forum, dan ga je naar “Mijn instellingen” en daar kies je voor het tabblad “Avatars”. Kies de optie “van geüploade afbeeldingen” om de nieuwe avatar te activeren.    


0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer