Een KPN forum account aanmaken

  • 5 maart 2014
  • 0 reacties
  • 4923 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties
Welkom op het forum van KPN. Via ons forum helpen onze klanten elkaar met vragen over KPN producten en diensten. Ook ons KPN Social Care team staat paraat om hulp aan te bieden. Hieronder vind je een beschrijving hoe de registratie voor het KPN forum precies werkt.

Ga naar forum.kpn.com en kies aan de rechterzijde voor “Registreren”. 

https://

Het forum is gekoppeld aan onze persoonlijke klant omgeving MijnKPN, hieronder vul je de gegevens in om je voor MijnKPN en het KPN forum te registreren. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een registratie link. Tip: lukt het niet om op deze link te klikken, kopieer en plak hem dan in een browser.   

https://

Op de pagina die wordt geopend staat je MijnKPN gebruikersnaam al automatisch ingevuld. Er wordt gevraagd een wachtwoord te bedenken, deze moet minimaal uit 8 tekens bestaan en 1 hoofdletter en 1 cijfer bevatten. Je kan ervoor kiezen een mobiel nummer in te vullen, dit kan handig zijn bij het resetten van je wachtwoord, mocht je deze vergeten zijn. 

https://

Nadat je op registreren hebt geklikt kan je kiezen om de MijnKPN registratie af te ronden en producten te koppelen. In dit geval kiezen we voor de rechter optie en ga je verder naar het KPN forum. 

https://

Je kan nu “Inloggen” op het KPN forum. Je logt in met de gebruikersnaam die je zojuist voor MijnKPN hebt aangemaakt en het bijbehorende wachtwoord.  

https://

Voordat je op het KPN forum terecht komt verzoeken wij je enkele gegevens in te vullen, zoals je forumnaam. Deze naam zal op het forum te zien zijn, dit hoeft dus niet hetzelfde te zijn als je (MijnKPN) gebruikersnaam, waarmee je inlogt op het forum. 

https://

Gefeliciteerd, je bent bij deze geregistreerd en ingelogd op het KPN forum. Kijk rustig rond, zoek informatie via het zoekveld of stel je vraag in één van de boards die betrekking heeft op je vraag. 


0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer