Een plaatje aan je bericht toevoegen

  • 5 maart 2014
  • 3 reacties
  • 3314 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1884 reacties
Soms is het erg handig om een plaatje toe te voegen aan je bericht, bijvoorbeeld als je de aansluitsituatie bij je thuis wil laten zien.

Klik in een reactie of nieuw bericht op het icoontje van een afbeelding.

. Hierdoor verschijnen twee opties:
- Upload afbeelding
- Plak video/Upload video

Klik op de knop "Upload afbeelding" om een afbeelding van jouw computer te selecteren. Nadat de foto is verstuurd zie je twee nieuwe opties:
- Plaats in tekst
- Toon als bijlage

Door de knop "Plaats in tekst" te gebruiken wordt de afbeelding in een bericht geplaatst. Door een afbeelding als bijlage te tonen verschijnt onder het bericht een fotoalbum met alle afbeeldingen.


Een video uploaden werkt op dezelfde manier. Klik op de knop "Upload Video" en selecteer een videobestand. Hou er rekening mee dat het uploaden even kan duren.
Het is ook mogelijk een bestaand filmpje van Youtube of Vimeo direct mee te sturen. Plak daarvoor het adres van het filmpje in het vakje bij de video.

Toevoeging: Het is niet mogelijk om in een privébericht een plaatje in te voegen. Wil je op die manier een afbeelding delen zul je deze eerst elders op internet moeten plaatsen. Je kunt daarna de link naar het plaatje in het privébericht plakken. Gaat het om privacy gevoelige informatie die je naar een Moderator wilt sturen? Dit kan in overleg per e-mail.

3 reacties

Hoe voeg je een afbeelding toe aan een privébericht? Hierbij ontbreekt namelijk het icoontje voor de afbeelding:

Reputatie 7
Badge +19
Zo te zien @Cleansister wil jij een privé-bericht schrijven, daar kun je geen plaatje bij versturen.
Klik onder op een bericht op Quote of start onderaan een Nieuw bericht door hieronder in het Reageer-vak te typen. Daar heb je dus wel de mogelijkheid om een afbeelding mee te sturen.
Het is niet de bedoeling om privé-berichten te schrijven alleen als er een duidelijke reden toe is of als er om gevraagd wordt.
Reputatie 7
Badge +28
Hoi Cleansister, goede vraag! Ik heb net het startbericht aangepast om dit duidelijker te maken. Het is, zoals Huistijger al zegt, niet mogelijk om een plaatje in te voegen in een privébericht. Nu zie ik dat je, in jouw andere topic, met Bart in gesprek bent. Ik verwacht dan ook dat je hem een afbeelding wilt sturen.

Dit kan door de afbeelding elders op internet te plaatsen en een link in je privébericht te zetten. Als het echter om privacy gevoelige informatie gaat is dat niet handig. In die gevallen mag je dat naar ons e-mailen. Bart zal je daarover informeren 🙂

Reageer