Even onze bloggers aan je voorstellen

  • 16 juli 2015
  • 0 reacties
  • 1921 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties
Naast het forum van KPN hebben we ook een eigen blog. Hierop delen we verhalen over televisieseries, gadgets, apps en alle andere mogelijke zaken over de techniek van vandaag en morgen. We snappen dat je nieuwsgierig bent naar de mensen achter al deze verhalen, daarom stellen we in dit bericht graag even onze bloggers aan je voor.

https://
Angela is geboren en getogen in Den Haag en heeft van oorsprong een paarsgekleurd Hi-hart. Ze is blogger voor KPN, adviseur en hulplijn voor Webcare en de grafische guru binnen de Social Media Hub. Ooit emigreert ze naar Ibiza, maar tot die tijd wandelt ze met haar MacBook onder de arm (en veel te grote iPhone in de hand) door ons koude kikkerlandje.

https://
Allart studeerde ooit Communicatie en is tegenwoordig community manager en blogger voor KPN. Verder is hij dol op gadgets, lijstjes maken, Alf (tv serie uit de jaren '80) en speciaal bier. Als echte Apple fanboy zou hij zijn blogs stiekem het liefste schrijven op zijn oude iBook uit 1999...


https://

Dammie
Net als mijn grote voorbeeld Allart, heb ik ook Communicatie gestudeerd. Oorspronkelijk de community manager van Hi (paars hart) maar tegenwoordig de Leidsche Glibber op het forum en blog van KPN. Films en series zijn mijn leven en voor de phone reviews kan je ook bij mij terecht. Samen met Angela tape ik nog wel eens een exotisch clipje. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar Android, gadgets en apps.

https://
Stefan
- gastblogger

Stefan Hage: een grote passie voor Android, apps en mobiele telefoons. Schrijft ook graag voor zijn (nieuws-) website DroidApp.nl.


0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer