Beantwoord

Forum werkt niet naar behoren?

  • 13 december 2017
  • 2 reacties
  • 79 keer bekeken

Reputatie 3
Hoi mods,

Ik wil eigenlijk niet de zeikerd zijn die op alles let maar ik kan het toch niet laten...

Het forum mist een aantal dingen. Als ik naar mijn menu (klik op gebruikersnaam) en ik wil de beantwoorden topics bekijken dan krijg ik of zie ik niet anders dan 0 zoekresultaten.

1. klik op je gebruikersnaam recht boven in de hoek.
2. In het lijstje dat verschijnt kies je beantwoord en klik er op.
3. Ik zie nu 0 resultaat waar ik de beantwoorden topics verwacht.
icon

Beste antwoord door RobinFlikkema 13 december 2017, 10:54

Je hebt 1 topic beantwoord, maar dat topic heeft inmiddels een ander antwoord: https://forum.kpn.com/internet-9/wegvallende-wifi-442419
Je 1 antwoord is daarom nog wel geregistreert maar als je vervolgens zoekt op topic waar jouw reactie als antwoord gemarkeerd is zie je niets.

Zelf heb ik dat ook. Ik heb 1701 antwoorden maar er zijn maar 1652 topics met een antwoord van mij.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +30
Je hebt 1 topic beantwoord, maar dat topic heeft inmiddels een ander antwoord: https://forum.kpn.com/internet-9/wegvallende-wifi-442419
Je 1 antwoord is daarom nog wel geregistreert maar als je vervolgens zoekt op topic waar jouw reactie als antwoord gemarkeerd is zie je niets.

Zelf heb ik dat ook. Ik heb 1701 antwoorden maar er zijn maar 1652 topics met een antwoord van mij.
Reputatie 3
Oke, ik snap hem, dank je wel.

Reageer