Welkom op het

KPN Forum

Recent online

Ken jij deze mensen uit de KPN community al?


Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1835 reacties
Welkom op het KPN forum. Als je hier voor de eerste keer bent, snap ik dat je nog even moet zoeken waar je gaat beginnen. Als je een vraag hebt, dan helpen onze medewerkers en de andere forumleden je graag. Wij stellen ons op deze wijze aan je voor, zodat je ons gemakkelijk kan herkennen.

Dit zijn de KPN medewerkers
Het service team van KPN bestaat uit 6 medewerkers, je herkent ze aan het KPN logo bij hun profielfoto en de groene kleur van hun naam. Wil je meer weten over Erik, Joran, Koen, Marcia, Justin of Paul? In dit bericht stellen zij zich aan je voor.

Ken je onze KPN superhelden al?
Naast onze eigen medewerkers, zijn er ook andere klanten op het forum die graag een helpende hand bieden. Onze meest actieve forumleden zijn onze superhelden van KPN, je herkent ze aan de titel “held”, “genie” of “expert”. Wil je ze beter leren kennen? Zij stellen zich ook graag aan je voor.

Wie ben jij?
Naast alle berichten over KPN, praten wij in de huiskamer ook over andere dingen, zoals de nieuwste gadgets, leuke films of hippe apps. Wij vinden het ook leuk als je iets over jezelf wil vertellen, stel je daarom voor in het voorsteltopic.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.