Nieuw hier? Hier lees je alles over het KPN Forum!

  • 30 oktober 2018
  • 0 reacties
  • 4238 keer bekeken
Nieuw hier? Hier lees je alles over het KPN Forum!
Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties

Welkom op het KPN Forum! Hier vind je alles over KPN en onze producten. Je kunt je vraag stellen in een nieuw topic en reageren in bestaande topics. Maar hoe werkt het KPN Forum precies? En van wie krijg je antwoord? In dit bericht lees je wat het KPN Forum is en wie er op actief zijn.Wat is het KPN Forum?

Op het KPN Forum worden alle ins en outs van onze producten besproken. Op veel vragen vind je snel een antwoord, als je zoekt op jouw onderwerp. Natuurlijk kun je ook zelf je vraag stellen, door een bericht te plaatsen. Een reactie of een antwoord volgt vaak snel, want forumleden denken graag met je mee. Natuurlijk is er ook een team van KPN-medewerkers actief: de moderators. Zij lezen mee en helpen je graag verder.


Hoe werkt het KPN Forum precies?

Stel: je hebt een vraag over één van onze producten. Via de zoekbalk bovenaan de pagina kun je een zoekopdracht ingeven. De kans is groot dat er al een antwoord is te vinden over jouw onderwerp. Je kunt ook zelf je vraag stellen. Daar heb je een account voor nodig. Via MijnKPN of Facebook kun je je heel eenvoudig registreren.


Wie zijn er actief op het KPN Forum?

Als je je vraag stelt op het KPN Forum zul je waarschijnlijk snel antwoord krijgen van een mede-forumgebruiker. We zijn heel blij met de hulp van deze klanten, die over veel kennis beschikken en jou graag helpen met het vinden van je antwoord. De meest actieve forumleden stellen zich graag aan je voor.

Op het KPN Forum zijn ook medewerkers van KPN actief. Het is een team van negen moderators. Je herkent ze aan de groene kleur van hun forumnaam én aan het KPN-logo bij hun profielfoto. De moderators zijn elke dag aanwezig om je te helpen. Tussen 08.00 en 22.00 staan ze voor je klaar en in dit bericht maak je verder kennis met ze.

Om je goed te kunnen helpen kan het voorkomen dat een KPN-medewerker privégegevens van je nodig heeft. Om je gegevens privé te houden kun je deze veilig in je KPN Forum Profiel vermelden. Daar zijn ze alleen inzichtelijk voor jezelf en de moderators.


Word jij ook actief?

Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en daarna kun je van start. Maar als je je hebt geregistreerd, je vraag hebt gesteld én een antwoord hebt gekregen begint het pas. Want waarom zou je niet actief blijven, om met andere klanten mee te denken over hún vragen? Reageren is heel eenvoudig en met jouw bijdrages help je veel andere klanten!


Dit zijn onze Huisregels

Zoveel mensen, zoveel meningen. Dat moedigen we van harte aan, maar we willen wel dat het KPN Forum een plaats is waar iedereen zich welkom voelt. Samen met jou maken we het Forum tot een veilige plek, waar we met netjes en respectvol met elkaar in gesprek gaan. Hier lees je onze Huisregels, die ons daarbij helpen.


Veelgestelde vragen over het KPN forum

Als je voor de eerste keer het KPN forum bezoekt, dan snappen we best dat je even moet zoeken hoe alles werkt. Om je op weg te helpen hebben wij een bericht gemaakt met de meestgestelde vragen over het KPN forum.

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer