Sticky

Starten op het KPN forum - hier lees je hoe het werkt

  • 17 juli 2018
  • 0 reacties
  • 7028 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12

Je bent hier waarschijnlijk terechtgekomen omdat je een vraag hebt over een product van KPN. Om je snel te kunnen helpen met het vinden van een antwoord op je vraag, vind je in dit bericht alle informatie die je nodig hebt om met het KPN forum te kunnen werken. Neem vooral even de tijd om dit bericht te lezen.Snel starten op het KPN forum

Meteen aan de slag? Met deze drie stappen vind je eenvoudig een antwoord of stel je een vraag.

1. Begin met zoeken: vaak is je vraag al door iemand anders gesteld. Zoek in Google met de zoekwoorden ‘KPN forum’ + je vraag, of nog makkelijker, gebruik het zoekveld dat je bovenaan het KPN forum vindt. Om een vraag te kunnen lezen, hoef je niet in te loggen.

2. Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan op het KPN forum. Dit doe je door eerst een forum account aan te maken. Vervolgens kies je de productcategorie waarover je een vraag hebt en kan je de vraag stellen. Andere forumleden of het KPN forum team helpen je graag.

3. Vul je profielpagina in: klik bovenaan de pagina op je profielfoto en ga naar ‘Instellingen’. Vul vervolgens je profielpagina zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen medewerkers van KPN je sneller van dienst zijn. De velden met ‘Privé’ erachter zijn alleen door jou en een KPN medewerker te zien.


Lees onze huisregels

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt op het KPN forum. Samen met jou willen wij een prettige en veilige plek creëren waar we respect hebben voor elkaar en elkaar helpen. Hiervoor hebben we enkele huisregels opgesteld!


Ontmoet onze KPN medewerkers

Iedere dag is er een team van KPN medewerkers aanwezig op het forum. Je herkent een KPN medewerker aan de groene kleur van hun forumnaam en het KPN logo bij hun profielfoto. Het KPN forum team helpt je graag bij het beantwoorden van je vraag, daarnaast schrijven ze handige kennis artikelen met informatie over onze producten.


Dit zijn onze meest actieve leden

Naast het KPN forum team, is er ook een groep forumleden actief die graag een helpende hand biedt. Onze meest actieve leden vind je in het lijstje aan de zijkant van dit bericht. Wil je ze beter leren kennen? In dit bericht stellen zij zich graag aan je voor.


Vul je profielpagina en kies een profielfoto

Soms heeft een medewerker van KPN daarvoor gegevens nodig, zoals je postcode en huisnummer. Met deze gegevens kan het team snel aan de slag om jouw situatie te bekijken. Omdat het vragen naar deze gegevens tijd in beslag kan nemen, hebben we een handige oplossing bedacht: de KPN forum profielpagina.


Veel gestelde vragen over het KPN forum

Als je voor de eerste keer het KPN forum bezoekt, dan snappen we best dat je even moet zoeken hoe alles werkt. Om je op weg te helpen hebben wij een bericht gemaakt met de meeste gestelde vragen over het KPN forum.

This topic has been closed for comments