Titel KPN medewerker of monteur op het forum?

  • 24 April 2021
  • 7 reacties
  • 156 keer bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Maf ik effe een flauwe vraag stellen aan jullie tweeën, @NHendriks en @Pauwerful 

Nhendriks heeft als onderschrift hetzelfde als Alle berichten plaats ik onder persoonlijke titel. en er staat achter zijn forumnaam KPN Monteur,

Nu zie ik bij jou Pauwerful dat er staat KPN medewerker, net als bij Ward en nu staat er niet in je onderschrift dat je hier plaatst onder persoonlijke titel.

 

Vind ik het nu vreemd dat er achter jullie naam medewerker staat, of in ieder geval KPN als een klein beetje een gevorderde bezoeker, terwijl nieuwe leden meteen denken, hé een medewerker, waar ik bij Ward de fout mee inging toen ik voor het eerst met hem in aanraking kwam.

Admin: eigen topic aangemaakt voor onderwerp, afgesplitst van topic


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 6

@Doornekamp33 Ik heb ook niet verzonnen ik ben wel in dienst van KPN als monteur, ik benader eigenlijk gewoon dit forum om kennis op te doen en gewoon uit verveling mensen te helpen online. Nu mogen wij uit privacy redenen geen persoonlijke informatie opvragen van de klanten die hier topics plaatsen. Heb dit al overlegd met een van de moderators of dit mocht, maar dat zou niet mogen i.v.m. dat het forum publiekelijk te benaderen en het risico nemen om sancties te krijgen. Alleen de desbetreffende opgeleide mensen voor het online gedeelte mogen deze problemen dus wel oppakken. Ieder zo zijn vak laat ik maar zeggen.

@Pauwerful , Gaat mij meer om dat je KPN medewerker achter je naam hebt staan, dat ben je ook maar geen forum medewerker en kan soms voor verwarring zorgen, dan vind ik KPN monteur of Buitendienst medewerker een betere titel maar nog mooier, helemaal niks zoals bij gewone leden die hun rang niet tonen zoals ikzelf doe, hoef geen wijsgeer of wat dan ook te zien naast mijn naam.

Dat je geen prive gegevens in mag zien is logisch, iets met privacy en wettelijke regels.

 

Reputatie 6

@Pauwerful, Gaat mij meer om dat je KPN medewerker achter je naam hebt staan, dat ben je ook maar geen forum medewerker en kan soms voor verwarring zorgen, dan vind ik KPN monteur of Buitendienst medewerker een betere titel maar nog mooier, helemaal niks zoals bij gewone leden die hun rang niet tonen zoals ikzelf doe, hoef geen wijsgeer of wat dan ook te zien naast mijn naam.

Dat je geen prive gegevens in mag zien is logisch, iets met privacy en wettelijke regels.

 

Ik kan dit niet veranderen dit heeft een moderator zo ingesteld.

Reputatie 7
Badge +11

@Pauwerful, Gaat mij meer om dat je KPN medewerker achter je naam hebt staan, dat ben je ook maar geen forum medewerker en kan soms voor verwarring zorgen, dan vind ik KPN monteur of Buitendienst medewerker een betere titel maar nog mooier, helemaal niks zoals bij gewone leden die hun rang niet tonen zoals ikzelf doe, hoef geen wijsgeer of wat dan ook te zien naast mijn naam.

Dat je geen prive gegevens in mag zien is logisch, iets met privacy en wettelijke regels.

 

De reden dat sommigen de titel ‘KPN Monteur’ of ‘KPN Medewerker’ hebben staan is een keuze geweest van deze medewerker zelf en toegepast door een moderator. Het staat er vooral zodat het duidelijker is dat wij vanuit onze ervaringen als bijvoorbeeld monteur spreken. Verder zijn wij gewoon forumlid en hebben wij geen extra rechten of privileges op het klantforum. 

Bij jou is het weer dat je naam ook nog KPN Groen is zoals de mods ook hebben @NHendriks , Maakt voor sommigen de verwarring wel groter, ik weet nu beter.😉

Reputatie 7
Badge +11

Bij jou is het weer dat je naam ook nog KPN Groen is zoals de mods ook hebben @NHendriks , Maakt voor sommigen de verwarring wel groter, ik weet nu beter.😉

Dat is me eigenlijk nooit opgevallen! Ik zie nu ook dat het kroontje bij de profielfoto bij mij is vervangen door een KPN-logo'tje. Nu verwacht ik dat bij mij zowel de gebruikerstitel als de gebruikersgroep is aangepast en bij @Pauwerful destijds enkel de gebruikerstitel.

 

Nou hebben de moderators gelukkig ook nog een wat duidelijker KPN-logo naast hun username staan dus dat moet het wel wat duidelijker maken. Ik heb bewust ook in mijn handtekening staan dat ik onder persoonlijke titel reageer en dus nooit namens KPN of de klantenservice van KPN. Ik zit hier vooral omdat ik mijn kennis graag deel met anderen en er zelf ook veel van kan leren 😁

Reputatie 7

Hey Doornekamp. Omdat dit onderwerp wat afleidt van het onderwerp van de voorgaande topic starter heb ik hier een nieuw topic aangemaakt. Ook is het voor de vindbaarheid van je vraag goed om een passende titel te geven. Scherp gezien dat we verschillende titels (KPN medewerker, Monteur etc.) voor KPN-collega's hanteren.

Het KPN Forum groeit de laatste jaren hard. Dat zien we niet alleen in het aantal; bezoekers, nieuwe leden en klantvragen (topics), ook signaleren we steeds meer collega's die vanuit interesse op ons forum actief zijn. Dit is uitsluitend op eigen titel: er kunnen geen rechten worden ontleend aan uitspraken en/of adviezen gegeven door forumgebruikers. En alleen het KPN Forumteam (moderators) zijn bevoegd klantgegevens vanuit het persoonlijke forumprofiel in te zien. Andere KPN medewerkers helpen hier vanuit betrokkenheid, en zoals NHendriks al aangaf: ook om van anderen te leren.

Wij zijn zeer dankbaar dat collega's uit verschillende vakgebieden hier hun kennis met de community delen. Dat houdt de community levendig en relevant. Bovendien kunnen we alle hulp goed gebruiken. Ondanks dat KPN-collega's geen ‘speciale’ rechten hebben op het forum zijn ze vaak trots op onze organisatie, en maken dat dan ook graag kenbaar in het forumprofiel. We vinden het belangrijk dat onze klanten, bezoekers en forumleden kunnen zien met wie ze hier communiceren. Daarom controleren we de authenticiteit van een KPN- medewerker en passen vervolgens de titel aan. Daartoe is alleen een administrator bevoegd, dat kun je niet zelf in je profiel schrijven. 

De titel: KPN medewerker toont geen specialisatie of vakgebied aan, jij geeft aan dat dit verwarring oplevert. Terecht punt, in overleg met Pauwfull heb ik daarom zijn titel gewijzigd naar Monteur. Dit schept wat meer duidelijkheid. Ik zal de gepersonaliseerde titels in het vervolg specificeren naar vakkennis. Dank voor je inzicht :)