Welkom bij het KPN Superhelden programma: doe jij ook mee?

  • 4 oktober 2017
  • 0 reacties
  • 568 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties
De KPN superhelden zijn de meest invloedrijke deelnemers aan de KPN community (forum, blog en het KPN Lab). Deze groep bestaat uit 16 helden, genieën en experts die elke dag enorm actief zijn op ons forum met het helpen van andere klanten. Deze speciale forumleden zijn op basis van hun activiteit door het KPN community team aangewezen als deelnemers aan ons KPN superhelden programma. Wil jij ook een van onze KPN helden worden, hieronder leggen wij uit hoe dat werkt.

Wat is het superhelden programma
Met behulp van ons KPN superhelden programma willen wij de meest actieve deelnemers aan het forum, lab en blog op een ludieke manier bedanken voor hun hulp.

Wanneer ben je een KPN superheld
Een KPN superheld levert een belangrijke bijdrage aan het KPN forum, lab of blog. Alle 16 huidige leden hebben inmiddels duizenden berichten en antwoorden geplaatst en op die manier een belangrijke bijdrage geleverd aan het helpen van onze klanten. Elke superheld heeft zijn eigen specialismen, of het nou gaat om de instellingen van je mobiele telefoon of het aansluiten van hardware op je thuisnetwerk, ze weten bijna altijd raad.

Hoe word je een KPN superheld
Om te beginnen door het plaatsen van veel berichten en het geven van antwoorden aan andere forumleden. Op basis van je berichten, antwoorden en likes op het forum stijg je automatisch in rang, misschien ken je dat wel van de bekende computerspelletjes. Je begint op het forum als nieuwkomer (titel bij je naam) en je kan doorgroeien tot wijsgeer met een gouden kroontje. De laatste drie rangen (held, genie en expert) behoren tot het superhelden programma en hier word je voor geselecteerd.

1. Het community team en de forumleden met de hoogste rang (held) kunnen forumleden nomineren voor het superhelden programma.
2. Na de nominatie vindt er 2 tot 3 keer per jaar een selectieproces plaats waarbij nieuwe superhelden welkom worden geheten.
3. Kort na de selectie worden de nieuwe KPN superhelden aangekondigd en welkom geheten.
4. Aangezien we kwaliteit en behulpzaamheid het allerbelangrijkste vinden, kijken we 1 keer per jaar naar de activiteit en de antwoorden van onze superhelden. Dat betekent dat we op basis van deze analyse ook kunnen besluiten om de superhelden status te beëindigen.

Wat zijn de voordelen van het superhelden programma
Nu het leukste gedeelte, want zoals we al eerder schreven, willen we de hulp van onze superhelden op een leuke manier belonen. Onze superhelden krijgen daarom unieke mogelijkheden om een kijkje in de keuken te nemen bij KPN. Dat betekent o.a.

- Toegang tot een privé superhelden gedeelte van het forum
- Direct contact met het moderator en community management team
- Als eerste toegang tot informatie over nieuwe producten en diensten
- Voorrang bij nieuwe onderzoeken in het KPN Lab
- VIP plaatsen voor onze forum evenementen
- Uitnodigingen voor leuke feestjes, borrels, etc.

En nog meer leuke verrassingen…

Word jij de nieuwe held van KPN
Als jij het leuk vindt om anderen te helpen, je kennis te delen op het gebied van techniek of KPN producten en diensten of omdat je gewoon fan bent van het KPN forum. Dat ben jij onze nieuwe potentiële superheld. Beantwoord vragen, plaats berichtjes en verzamel likes en wie weet krijg je van ons een berichtje of je deel wil nemen aan het programma!

0 reacties

Er zijn nog geen reacties. Reageer als eerste.

Reageer