Welkom op het KPN forum

  • 5 maart 2014
  • 15 reacties
  • 98809 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +12
  • Community manager
  • 1885 reacties
Welkom op het KPN forum. Op dit forum kan je vragen stellen over de producten en diensten van KPN. Natuurlijk mag je ook vragen van andere gebruikers beantwoorden en meepraten over tal van onderwerpen die aan KPN of techniek in het algemeen zijn gerelateerd.

Als je dit forum voor het eerst bezoekt, ben je nu op de juiste plek. In deze categorie vind je verschillende berichten waarin wij uitleggen hoe ons forum werkt. Hopelijk vind je hieronder het antwoord op je forum vraag, zo niet, vraag dan gerust onze community managers om hulp.


15 reacties

Reputatie 7
Badge +13
...verouderde tekst verwijderd...

@Allart
wil je deze bericht aanpassen hij is niet echt up-to-date ;)
en aanvullen met nieuwe links voor de nieuwe forum
Reputatie 7
Badge +22
Hoi Francois, scherp! Ik heb er nu voor gezorgd dat de links in ieder geval weer op de juiste pagina's uitkomen. De informatie zullen we, waar nodig, natuurlijk aanpassen 🙂
Reputatie 1
Hallo is het mogelijk om in het nieuwe forum; Bij het item reacties niet standaard de "oudste reactie" komt te staan maar de "nieuwste".

Met vriendelijke groet.
Reputatie 7
Badge +21
Hoi AlDr, bedankt voor je input! Je kunt deze sorteermethode wel per topic kiezen, maar niet als standaardmethode voor alle topics. Ik zal je suggestie intern doorgeven aan de ontwikkelaars van het forum! Ik hoop dat de mogelijkheid toegevoegd gaat worden 🙂
Reputatie 2
Ja, ook ik zou het op prijs stellen om standaard als eerste de "nieuwste" berichten in plaats van de oudste eerst........ die ken ik inmiddels wel.
En om steeds maar weer die optie te moeten aanpassen...............pfff...................

Maar goed... er wordt aan gewerkt......
Reputatie 1
Bedankt Koen.
Reputatie 1
Hoelang blijven de items bewaard op dit forum?
Ik merk b.v Klantcase: ‘Holland Casino en KPN moesten aan elkaar wennen’, als je op "lees hier" drukt ga je naar een nieuw tablad met dezelfde inhoud. Ik denk dat je beter de oude items die niet zo vaak bekeken worden en niet meer relevant zijn kunt verwijderen?

Groetjes,
Alex
Reputatie 7
Badge +28
Dag Alex, in principe blijven berichten permanent bewaard. Door de overgang naar het nieuwe forum zijn alle berichten overgezet in een ander formaat. Dit lijkt niet in alle gevallen goed te gaan, een aantal links werken niet meer. In het bewuste topic heb ik het nu aangepast, bedankt voor het melden!
Ik heb sinds kort genoodzaakt een andere gebruikersnaam en emailadres moet nemen om in forum te komen omdat mijn oude niet meer toegankelijk was. Alleen zou ik graag mijn gegevens en reactie's op mijn nieuwe gebruikersnaam willen.. Is dat mogelijk, toen ik mijn oude inlog wilde gebruiken bleek deze reeds te bestaan.. Blijk staan deze gegevens nog maar alleen niet toeganklijk ??
Reputatie 7
Badge +28
Dag pbs, ik begrijp uit je andere topic dat je Hugo en Allart een privébericht hebt gestuurd. Heb je al wat van hun vernomen? Anders ga ik er even achteraan 🙂
Reputatie 1
Hallo Koen,
Ik had twee maanden geleden deze vraag gesteld; Hallo is het mogelijk om in het nieuwe forum; Bij het item reacties niet standaard de "Oudste eerst" komt te staan maar de "Nieuwste eerst".
Ik hoor nog wel van jullie.

Groetjes,
Alex
Reputatie 7
Badge +18
Als u op het forum op de tijd/dagen klikt. Dan kom je automatisch op het laatste bericht uit die net is geplaatst. Ik heb er een rondje omheen gezet, zodat u weet wat ik bedoel:

Reputatie 7
Badge +27
Koen heeft het bij de ontwikkelaars neergelegd na je vraag eerder dit jaar. Ze hebben er naar gekeken en het staat voor nu niet op de planning om een optie voor nieuwste eerst forumbreed toe te voegen. Je zult het helaas dan ook moeten doen met de per-topic sorteerfunctie zoals hij nu is.
Badge
Hallo @Allart, ik heb mijn KPN ID profiel aan het verkeerde account gekoppeld, kan ik dat omzetten naar de juiste (@RonaldM01)?
Reputatie 7
Badge +24
Hey @RonaldM1, ik heb de gebruikersnamen bekeken en ik denk dat er niets aangepast hoeft te worden. Ik stuur je een privébericht met de details. 🙂

Reageer