Beantwoord

Belcentrale

  • 26 juni 2015
  • 38 reacties
  • 31398 keer bekeken


Toon eerste bericht

38 reacties

Naar mijn weten verkoopt belcentrale al twee jaar niet meer telefonisch. En heeft überhaupt nooit contracten van twee jaar telefonische verkocht. Het nivo blijft maar maar dalen op dit forum.

En een 14 dagen bedenktermijn bestaat helemaal niet.. Er is een zeven dagen bedenktermijn. De link naar de rechtszaak gaat helemaal niet over bedenktermijnen.

Verzinnen jullie dit allemaal?
Reputatie 7
Naar mijn weten verkoopt belcentrale al twee jaar niet meer telefonisch. En heeft überhaupt nooit contracten van twee jaar telefonische verkocht.Hoe kom je daar nu bij, die club is gewoon nog actief in de telefonische acquisitie en verkoopt ook abonnementen met een looptijd van minimaal twee jaar.
*Admin: bericht verwijderd i.v.m. offtopic
Reputatie 7
Welke leugen wordt er hier dan verkondigd?
Ik kan het echt niet anders maken maar Belcentrale is een in Rotterdam gevestigd bedrijf die ook vandaag de dag gewoon nog actief is.
Misschien moet je eens een vraag gaan stellen i.p.v. jouw beweringen te spuien, dan zal je misschien tot meer inzicht gaan komen. Succes.
*Admin: bericht verwijderd i.v.m. offtopic
Reputatie 7
Dus jij denkt dat Belcentrale geen telefonische acquisitie doet.
Hoe doen ze dan wel hun acquisitie om aan nieuwe klanten te komen? Dat moet jij toch weten dan.
*Admin: bericht verwijderd i.v.m. offtopic
Reputatie 7
En een 14 dagen bedenktermijn bestaat helemaal niet.. Er is een zeven dagen bedenktermijn.Zie: https://www.consumentenbond.nl/service/abonnement/opzeggen/bedenktijd
*Admin: bericht verwijderd i.v.m. offtopic
Reputatie 7
je werkt voor de consumentenbond?Fout ... je mag nog een keer raden.

dit is een ******* zakelijk forum, Hoe kom je daar nu bij?

cees je draait doorWie is Cees?
Volgens mij is telefonische verkoop binnenkort sowieso klaar. Tweede kamer heeft een motie aangenomen voor verbod.
Belcentrale is nog zeker actief, eergisteren nog bij een klant geweest waar ze het ISDN abonnement hadden omgezet naar internetbellen en de beveiliging ook wel even hadden aangepast.
Gevolg beveiliging stuk omdat ze dit verkeerd hadden aangesloten (de A en B van de databus gebruikt als A en B voor de telefoonlijn) Daarnaast voldoet hun aanpassing niet aan de gestelde eisen waardoor de klant nu ook nog eens met een niet gecertificeerd beveiigingssysteem zit en flink mag gaan investeren om dit weer in orde te laten maken.
Reputatie 2
Tjonge wat een heisa allemaal. Belcentrale gewoon de zoveelste KPN reseller. Weet niemand dat hier?


Reageer